Resident Evil: Welcome to Raccoon City přichází s trailerem filmového rebootu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil: Welcome to Raccoon City přichází s trailerem filmového rebootu

Resident Evil: Welcome to Raccoon City přichází s trailerem filmového rebootu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 10. 2021 09:00

Restart filmové série Resident Evil od režiséra hororového snímku 47 metrů a jeho pokračování Mimo klec navštíví česká kina 2. prosince. Hraný film stavící do záře reflektorů úskalí sourozeneckého dua Chrise a Claire Redfield či Jill Valentine ukazuje počínající zombie apokalypsu v prvním traileru.

Reklama

  • Film Resident Evil: Welcome to Raccoon City nabízí první trailer
  • V českých kinech se objeví od 2. prosince

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, stavíc oproti filmům s Millou Jovovich na věrnějším zpracování původního materiálu, seznámí diváky s parafrází dějů prvních dvou her. Rok 1998, v němž se snímek po zásahu společnosti Umbrella odehrává, přivede do ulic skomírajícího města Raccoon City slavná jména, která si se značkou pojíme, i tváře, které již dobře známe. 

Kromě Hannah John-Kamen (Jill Valentine), kterou můžete znát jako Ghost z filmu Ant-Man a Wasp, dorazí na scénu i Robbie Amell (Chris Redfield), Kaya Scodelario (Claire Redfield), Leon S. Kennedy Lily Gao (Ada Wong) nebo Tom Hopper (Albert Wesker). Ve srovnání s nezabrzděnou akční jízdou, kterou se svou ženou upřednostnil režisér Paul W. S. Anderson, slibuje Johannes Roberts hororovější nádech a ponuřejší atmosféru. Nakolik se to tvůrčímu týmu po čtyřech letech příprav povedlo, posuďte sami.

Film nabídne pro severoamerické obecenstvo premiéru 24. listopadu. Jak bylo nicméně podotknuto, na naše vlastní plátna zavítá až odstupem dalšího týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama