Resident Evil 4 Remake vyjde i na Xbox One, naznačuje nabídka Amazonu
i Zdroj: Capcom
Novinka Resident Evil 4 Remake vyjde i na Xbox One, naznačuje nabídka Amazonu

Resident Evil 4 Remake vyjde i na Xbox One, naznačuje nabídka Amazonu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2022 07:30

V rámci uplynulého týdne vydavatelství Capcom potvrdilo, že chystaný remake čtvrtého Resident Evil vyjde i na předchozí generaci konzolí skrze PlayStation 4. O Xboxu One řeč tehdy vůbec oficiálně nebyla, a zdálo se tak, že méně výkonná konzole Microsoftu skončí u remaku třetího dílu. Opak se však může stát pravdou. Podle britské mutace Amazonu, jež už několikrát prozradila později potvrzené informace, by měla hra dorazit nejen na aktuální Xbox Series, ale právě i Xbox One.

Reklama

  • Remake čtvrtého Resident Evilu by měl podle Amazonu vyjít i na Xbox One

Jak můžete vidět níže, box art titulu hovoří souběžně o Xbox One a Xbox Series, stejně jako o výběru verze, kterou si chcete koupit. Žádné další detaily neznáme, což znamená, že je třeba vyčkat, jak zareaguje Capcom. Připomínáme, že právě zmíněné japonské vydavatelství už dříve prozradilo, že zvažuje též verze v rámci minulé generace, počínaje papírově silnějším PS4. Co se týká přiložené stránky, ta je na Amazonu stále dostupná k nahlédnutí. Podle Jamieho Morana je tomu tak navíc už dlouhodobě. Sám měl podle svého prohlášení na Twitteru údaje o Xbox One spatřit už 26. srpna.

Resident Evil 4 Remake vyjde i na Xbox One, naznačuje nabídka Amazonu
i Zdroj: Amazon UK

Jde-li o vydání remaku, to je prozatím naplánováno na 24. března 2023. Capcom v nedávné době taktéž oznámil, že na říjen chystá i Resident Evil Showcase, kde potenciálně odhalí více z grafiky i samotného gameplaye. Sama hra má ostatně co ukazovat, takže se delší ukázka rozhodně sluší. Vedle možnosti pohybovat s postavou při míření půjde třeba o mírně přepracovaný příběh či nový obsah pro PSVR2, který vyjde začátkem roku 2023. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama