Remastery GTA IV a Red Dead Redemption byly údajně zrušeny. V plánu je update pro RDR 2
i Zdroj: Take-Two Interactive
Novinka Remastery GTA IV a Red Dead Redemption byly údajně zrušeny. V plánu je update pro RDR 2

Remastery GTA IV a Red Dead Redemption byly údajně zrušeny. V plánu je update pro RDR 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 7. 2022 13:29

Koncem minulého roku vyšla GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, kolekce remasterů oblíbené městské akce. Mnozí doufali, že se dodatečné péče dočká i čtvrtý díl a také další značky od Rockstaru. K tomu ale zřejmě nedojde.

Reklama

  • Insider tvrdí, že se GTA IV a RDR remasterů nakonec nedočkají
  • Důvodem může být špatné přijetí GTA: The Trilogy – The Definitive Edition
  • V plánu je next-gen update pro RDR 2

K dalším možným remasterům z dílny Rockstar Games se vyjádřil ověřený insider Tez2. Podle jeho vlastních zdrojů se ve studiu před lety skutečně plánovalo, že líbivější grafický kabátek oblékne také GTA IV a Red Dead Redemption. Autoři se ale nakonec rozhodli, že se do projektů nepustí. 

Rockstar údajně pracuje i na remasteru prvního Red Dead Redemption
i Zdroj: Hrej.cz

Rockstar údajně pracuje i na remasteru prvního Red Dead Redemption

Krátce před vydáním kolekce remasterů série Grand Theft Auto se začíná mluvit o předělávkách druhé velké značky pod střechou…

2. 11. 2021 10:04
1

Tez2 nabízí možné vysvětlení. Důvodem může být výše zmíněná remasterovaná trilogie, která se potýkala s kritickými ohlasy, jelikož v mnoha směrech působila odbytě. V této souvislosti se sluší dodat, že trilogie i přes tuto kontroverzi zaznamenala prodejní úspěch, výkonný ředitel Take-Two Strauss Zelnick potvrdil, že výsledek předčil veškerá očekávání. Konkrétní čísla ovšem k dispozici nejsou.

Tez2 dodává, že se remastery GTA IV a RDR nedostaly ani do produkce. Dalo by se říct, že trilogie posloužila jako pokusný králík, další projekty by dostaly zelenou pouze v případě, pokud by si vysloužila pozitivní přijetí. 

Radost ale budou mít hráči, kteří stále doufají, že se jednoho dne dočkají next-gen updatu pro Red Dead Redemption 2. Ten je dle Tez2 skutečně v plánu, zatím ale není známo, kdy by mohl dorazit.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama