Remaster prvního Quakea nabízí nově i režim Horda. Jde ho hrát sólo i s přáteli
i Zdroj: Hrej.cz
Quake Novinka Remaster prvního Quakea nabízí nově i režim Horda. Jde ho hrát sólo i s přáteli

Remaster prvního Quakea nabízí nově i režim Horda. Jde ho hrát sólo i s přáteli

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 12. 2021 09:35

Oprášení pětadvacetiletého Quakea se prostřednictvím letošního remasteru poměrně zdařilo. Zavzpomínalo se na útlá dětství (či jakékoli jiné období, jež je Vám vlastní) a ukojil se hlad nostalgie. Mohlo by se tak zdát, že hra svému hlavnímu účelu vlastně už tak trochu dostála. Jak se nicméně zdá, i vylepšená verze čtvrt století starého titulu může do série přinášet něco nového. Touto novinkou se stává režim Horda.

Reklama

  • Remaster Quakea nově nabízí režim Horde mode a čištění spleti krypt v addonu Honey 

Stanutí proti vlnám nepřátel můžete po posledním updatu vyzkoušet v jednom až čtyřech hráčích – a to po boku umělé inteligence, či živých parťáků. Ruku v ruce přichází i čtveřice map uzpůsobených na výskyt většího počtu nepřátel a sbírání vylepšení.

Pravidla, která MachineGames zavádí, se zároveň nemíjí zvyklostem. Každá další vlna nabírá na síle, přičemž v tříkolovém intervalu přichází i do úrovně boss, jehož zabití otevírá nové vybavení. Dovršením finálního devátého kola se pak zpřístupní i volitelná cesta ze samotného levelu.

Další, spíše drobnou novinkou je přídavek Honey. V něm se vydáváte do labyrintu podzemních krypt sužovaného tajemnou mlhou a odstraňujete působící nákazu. Ke jeho stažení stačí navštívit menu addonů přímo ve hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama