Remaster Baldur's Gate: Dark Alliance 2 se v létě dostaví na PC i konzole. Podívejte se na první trailer
i Zdroj: Interplay
Novinka Remaster Baldur's Gate: Dark Alliance 2 se v létě dostaví na PC i konzole. Podívejte se na první trailer

Remaster Baldur's Gate: Dark Alliance 2 se v létě dostaví na PC i konzole. Podívejte se na první trailer

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

11. 6. 2022 09:45

Po Baldur's Gate: Dark Alliance zamíří na současné platformy i jeho mladší bratr. Dříve konzolově exkluzivní Dark Alliance 2 vyšlé na konzole PlayStation 2 a původní Xbox vyjde v remasteru po 18 letech. Jde o vůbec první příležitost, kdy se ke hře dostanou i majitelé počítačů. Ochuzeny nicméně nebudou ani současné konzole, kam hra zamíří také.

Reklama

  • Interplay a Wizards of the Coast oznamují remaster Baldur's Gate: Dark Alliance 2
  • Na PC i všechny aktuální konzole vyjde ještě letos v létě

Opětovné vydání kultovního hack’n’slash RPG studia Interplay proběhne v létě na PC, nových i starších konzolích Xbox, PlayStation i Nintendo Switch. S podporou až 4K rozlišení a vyššího frameratu slibuje remaster posun v ostrosti i plynulosti. Všechny jeho verze navíc stejně jako u loňské předělávky prvního dílu podporují lokální kooperaci dvou hráčů, byť online multiplayer zde znovu nenajdete. Steam verze obsahuje taktéž podporu funkce Remote Play. Podle vývojářů je navíc ověřena i pro zařízení Steam Deck, takže své vzpomínání můžete vzít i do rukou.

Přímo na počítačích se znovuvydaná verze Baldur's Gate: Dark Alliance 2 dostaví již na tradiční seznam služeb. Mimo GOG a Steamu se s ní proto střetneme i na stránkách Epicu. Pro osvěžení uveďme, že oba díly Dark Alliance jsou odbočkou RPG série Baldur’s Gate, transformující slavnou licenci do podoby Diabla. Úkolem hráče je vylepšit jednu z pěti hratelných postav, bojovat se sílícími monstry a nacházet stále lepší vybavení, které pomůže postupovat dále. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama