Remake třetího dílu série Metal Gear Solid je údajně koncipován jako exkluzivita pro PS5. K jeho oznámení možná dojde velmi brzy
i Zdroj: Konami
Novinka Remake třetího dílu série Metal Gear Solid je údajně koncipován jako exkluzivita pro PS5. K jeho oznámení možná dojde velmi brzy

Remake třetího dílu série Metal Gear Solid je údajně koncipován jako exkluzivita pro PS5. K jeho oznámení možná dojde velmi brzy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 5. 2023 13:38

V kuloárech poslední dobou zaznívá šeptanda o remaku Metal Gear Solid 3. Další informace naznačují, že bychom se s trochou štěstí mohli brzy dočkat oficiálního oznámení.

Reklama

  • Metal Gear Solid 3 Remake má být exkluzivitou pro PS5
  • To samé možná platí i pro chystanou Castlevanii
  • K oznámení by mohlo dojít na spekulované PlayStation Showcase

Spolu s remakem se mluví také o nové hře v sérii Castlevania. Společnost Konami měla údajně oba tituly oznámit během letošní E3, ale jelikož se veletrh nakonec nekoná, nabízí se uvedení na PlayStation Showcase.

Na tuto skutečnost poukázal například Nick Baker v podcastu XboxEra. Zároveň zmínil, že by remake Metal Gear Solid 3 mohl dorazit jako exkluzivita pro PlayStation 5.

Na jeho tvrzení následně navázal novinář Jez Corden, k němuž se donesly stejné informace. Exkluzivita se podle něj možná týká i zmíněné Castlevanie. Otázkou také zůstává, zda tituly vyjdou na PC (podobně jako v případě remaku druhého Silent Hillu).

Více se zřejmě dozvíme už za necelý měsíc, kdy se má uskutečnit PlayStation Showcase. Společnost Sony však prezentaci ještě nepotvrdila.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama