Remake Prince z Persie střídá vývojáře. Po sérii problémů přechází do rukou autorům původní písečné série
i Zdroj: yoair
Prince of Persia: The Sands of Time Novinka Remake Prince z Persie střídá vývojáře. Po sérii problémů přechází do rukou autorům původní písečné série

Remake Prince z Persie střídá vývojáře. Po sérii problémů přechází do rukou autorům původní písečné série

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 5. 2022 09:10

Remake Prince of Persia: Sands of Time nadále nevzniká v indických studiích Ubisoft Pune a Ubisoft Mumbai. Po několika odkladech, které loni vyústily až odkladem hry naneurčito, přebírá práce kanadské studio Ubisoft Montreál, tvůrci původního The Sands of Time i jeho pokračování Warrior Within a The Two Thrones.

Reklama

  • Remake Prince of Persia: The Sands of Time přebírá po téměř dvou letech od oznámení Ubisoft Montreal
  • Dříve na hře pracovala indická studia Ubisoft Pune a Ubisoft Mumbai

„Vývoj remaku Prince of Persia: The Sands of Time řídí odteď Ubisoft Montreal, tj. samotné rodiště epické trilogie Písků času. Toto rozhodnutí je důležitým krokem, přičemž tým stavící na odvedené práci Ubisoft Pune a Ubisoft Mumbai bude mít dostatek času, aby přepracoval hru tak, že vám poskytne ten nejlepší zážitek z remaku této nehynoucí klasiky,“ prohlásil v úterním prohlášení Ubisoft. 

Návazně pak Ubisoft bez určení uvádí, že hra vyjde, až bude hotova, a že jakákoli změna kolem data vydání bude sdílena v oficiální komunikaci.

Krátce podotkněme, že remake byl po spekulacích odhalen v září 2020 s datem vydání v lednu 2021. Po ostré kritice bylo však ještě v témže roce oznámeno, že hra vyjde až v březnu 2021, a to jen proto, aby i tento slib zakrátko přišel vniveč. Už v únoru 2021 bylo totiž uvedeno, že remake přichází o své pevné datum vydání a že vyjde teprve tehdy, až bude zbaven nedostatků, které hráčům vadí. Poslední finanční zpráva Ubisoftu následně upřesnila, že titul vyjde někdy do března 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama