Remake Metal Gear Solid 3 byl potvrzen. Chystá se také kolekce s původní trilogií
i Zdroj: Konami
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Novinka Remake Metal Gear Solid 3 byl potvrzen. Chystá se také kolekce s původní trilogií

Remake Metal Gear Solid 3 byl potvrzen. Chystá se také kolekce s původní trilogií

Tadeáš Pepř Jakub Štěpánek

Tadeáš Pepř, Jakub Štěpánek

24. 5. 2023 22:29

Po dlouhých měsících spekulací, dohadů a náznaků byl potvrzen kompletní remake kultovní akce Metal Gear Solid 3. První trailer nám ale moc informací nepřinesl. Ukázal jen efektní fungování potravního řetězce v džungli. Na vrcholu samozřejmě stojí legendární Naked Snake. Kromě remaku dorazí také kolekce původních tří her, která zatím na platformě PlayStation 5 chyběla.

Reklama

  • Byl představen remake Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
  • Hra je zatím bez termínu vydání
  • Nejde o PS5 exkluzivitu, zamíří také na Xbox Series a PC

Remake nese název Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Spekulace a informace od insiderů ještě před oznámením tvrdily, že by nakonec nemělo jít o exkluzivitu pro platformy PlayStation. A to se krátce po showcase potvrdilo. Krom PS5 hra zamíří také na Xbox Series a PC (Steam). 

Série Metal Gear slaví 35 let. Do prodeje se zřejmě vrátí druhý a třetí díl Solid
i Zdroj: Konami

Série Metal Gear slaví 35 let. Do prodeje se zřejmě vrátí druhý a třetí díl Solid

Kultovní sága akčních stealthových titulů Metal Gear slaví 35. narozeniny. Jeden z nejvýznamnějších výtvorů designéra Hidea…

13. 7. 2022 14:13
6

Vývojáři následně na oficiálních stránkách zveřejnili krátký vzkaz. “Na hře usilovně pracujeme, aby byla věrnou rekonstrukcí původního příběhu a herního designu a zároveň vylepšila hratelnost ohromujícími vizuály a bezproblémovým uživatelským zážitkem.”

Další informace zatím bohužel chybí, více se dozvíme až časem, což platí i pro termín vydání. Výše zmíněná kolekce původních tří her dorazí letos na podzim.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama