Reklama na Goat Simulator 3 využila záběrů z úniku GTA 6. Vydavatel Take-Two to příliš neocenil
i Zdroj: Koch Media
Goat Simulator 3 Novinka Reklama na Goat Simulator 3 využila záběrů z úniku GTA 6. Vydavatel Take-Two to příliš neocenil

Reklama na Goat Simulator 3 využila záběrů z úniku GTA 6. Vydavatel Take-Two to příliš neocenil

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 12. 2022 09:43

Autorům šíleného simulátoru Goat Simulator 3 není svaté téměř nic. Dokázali to například jednou z posledních oficiálních reklam, ve které využili záběry z nedávného masivního úniku rané verze chystané akce Grand Theft Auto 6. Vydavateli série GTA se to ale pochopitelně příliš nelíbilo a reklamu ze sociálních sítí stáhl.

Reklama

  • V reklamě na Goat Simulator 3 se objevily záběry z úniku GTA 6
  • Právníci Take-Two okamžitě požádali o stažení

Oficiální reklama představovala tupou počítačem ovládanou postavu Shauna, jak si užívá svého virtuálního života. Aby autoři dotáhli situaci do opravdového extrému, objevila se i v kontextu některých záběrů, které v září unikly z vývoje GTA 6. To ale nenechalo chladné právníky Take-Two, kteří rychle požádali o odstranění traileru.

To bylo nicméně velmi očekávatelné a někteří uživatelé sociálních sítí předpokládají, že šlo o záměr studia Coffee Stain. Ostatně i v podstatě negativní reklama je reklama, a u Goat Simulatoru obzvlášť platí, že na formě propagace vůbec nesejde. O hře se opět mluví, příspěvek je sdílen na sociálních sítích, a tak je mise splněna.

Jen škoda, že hra jako taková zaujme nejvíc právě svými kontroverzemi. Hratelnostně a designově jde totiž o velmi generickou záležitost, které v recenzi Radek věnoval jen průměrnou pětku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama