Hardware Článek Recenze Lenovo Legion 5 Pro, ultimátní herní mašiny

Recenze Lenovo Legion 5 Pro, ultimátní herní mašiny | Kapitola 3

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 7. 2021 16:00

Seznam kapitol

1. BALENÍ, VZHLED 2. VÝKON 3. SOFTWARE, ZÁVĚR

Samostatné grafiky jsou nyní nedostupné a možná nejlepší možností ukořistění nového výkonného hardwaru jsou notebooky. Legion 5 Pro mezi ně určitě patří - jak si tedy vede v reálu?

Reklama

SOFTWARE

Jako správné herní náčiní má i notebook svůj dedikovaný herní software, který je vcelku komplexní. Nabízí řadu funkcí, hráči ocení zejména nastavení výkonu větráků, omezení využívání sítě a samozřejmě i nastavení osvětlení. Kromě toho pak Vantage, jak se program jmenuje, poskytuje informace o využití jednotlivých komponent a dovoluje i správu nastavení baterie.

Recenze Lenovo Legion 5 Pro, ultimátní herní mašiny
i Zdroj: Hrej.cz

Vedle toho může vlastník využít i software Nahimic sloužící k zlepšení zvuku, vzhledem k nevalné kvalitě reproduktorů se projeví zejména u sluchátek. Musím říct, že mě až překvapilo, jakou změnu Nahimic dokáže a opravdu zvládne značně vylepšit jednotlivé aspekty skladeb nebo her.

ZÁVĚR

Lenovo Legion 5 Pro je velice solidní notebook, kor v dnešní době, kdy jsou nové grafické karty stále nedostatkovým zbožím. Pokud pokukujete po novém notebooku, který bez problému rozjede všechny nové hry a poslouží jako dostatečná herní mašina, je tento model dobrou volbou. Bohužel se ale i tady projevil obří hlad po novém hardwaru  a notebooky jsou prozatím nedostupné, což se snad brzy změní. Na czc.cz vyjde dnes recenzovaný model na necelých 38 tisíc korun.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama