Reakce na novou mobilní hru od Blizzardu jsou smíšené, fanoušci kritizují i chválí
i Zdroj: Blizzard
Mobilní hraní Warcraft Arclight Rumble Novinka Reakce na novou mobilní hru od Blizzardu jsou smíšené, fanoušci kritizují i chválí

Reakce na novou mobilní hru od Blizzardu jsou smíšené, fanoušci kritizují i chválí

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 5. 2022 12:47

Jestli jsme se při odhalení nové mobilní hry od Blizzardu něčeho vážně báli, byla to právě prezentace hry a její představení. Asi nikdo nezapomene na fiasko, které se stalo při odhalení Diablo Immortal a bylo jasné, že tentokrát nesmí Blizzard chybovat. A naštěstí se tak nestalo.

Reklama

  • Reakce fanoušků studia Blizzard jsou značně rozpolcené
  • Zatímco na YouTube je komunita nekompromisní, hráči na redditu jsou mírnější

Odhalovací předtočený stream měl lepší pozici už jenom v tom, že šlo o online akci a hra ve skutečnosti nevypadá tak špatně. Jde sice o „kopii“ Clash Royale, ne všichni hráči ale hru okamžitě odsoudili. Rozhodně se ale nedá říct, že by měl Blizzard vyhráno.

Jak tedy reagují fanoušci? Poměrně značná část fanoušků Blizzard kritizuje. Problémů je několik, jedna část si stěžuje na to, že studio slibovalo hru věrnou své předloze. Jiní se odkazují na onu zvláštní prezentaci připomínající meme „How do you do, fellow kids?“, nechybí ani komentář vztahující se k úplnému začátku traileru, kdy postava vhazuje peníze do automatu, čímž by nám měl Blizzard jasně naznačovat, že i naše peněženky se pořádně protáhnou. YouTube komunita pak ocenila trailer nekompromisním poměrem 6 tisíc palců nahoru vůči 22 tisícům palců dolů (při použití doplňku pro Chrome).

Zatímco na YouTube jsou fanoušci poměrně nekompromisní, na redditu jsou hráči mírnější. Někteří opatrně hodnotí, že hra nevypadá tak špatně, vzhledem k obrovskému lákání Blizzardu ale čekali něco jiného. Ti nejpozitivnější pak píší, že hra vypadá opravdu dobře a jakožto odreagovačka s tematikou Warcraftu může Arclight Rumble posloužit velmi dobře.

A co vy? Jak hodnotíte nově odhalené Warcraft Arclight Rumble?

ANKETA: Jak hodnotíte Warcraft Arclight Rumble?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama