Můžete stahovat multiplayerové Re: Verse ze světa Resident Evil. Pozítří začne otevřené beta testování
i Zdroj: Hrej.cz
Resident Evil Re: Verse Novinka Můžete stahovat multiplayerové Re: Verse ze světa Resident Evil. Pozítří začne otevřené beta testování

Můžete stahovat multiplayerové Re: Verse ze světa Resident Evil. Pozítří začne otevřené beta testování

Radek Raudenský

Radek Raudenský

6. 4. 2021 13:15 1

I když spekulace hovořily o dalším projektu Resident Evil dlouho před novým rokem, až v lednu nám Capcom oficiálně potvrdil existenci Resident Evil Re: Verse, akční zombie deathmatch střílečky ze světa Resident Evil. Před dvěma týdny navíc Capcom oznámil otevřenou betu, kterou si můžete už dnes stáhnout.

Reklama

  • Bylo spuštěno stahování klienta otevřené bety Re: Verse
  • Stačí mít Capcom ID a k účtu připojit informace o hardwaru
  • Beta bude spuštěna ve čtvrtek

Na Steamu má klient otevřené bety 6,4 GB, zatím se ale zdá, že hru nelze ani spustit. Oficiálně by otevřené testování mělo začnout až pozítří. DSO Gaming upozorňuje, že pro hraní potřebujete Capcom ID společně s prolinkováním vašeho hardware.

Pokud vám oznámení titulu náhodou uniklo, Re:Verse je deathmatchový multiplayerový titul, kde hráči převezmou role známých postav - Leona, Claire, Chrise či Jill. V soubojích jeden na jednoho musí hráči vybojovat co nejvyšší příčku. Po smrti se postava přemění na monstra taktéž známá z her – pokud se vám povede velmi dobře, zahrajete si i za legendární zrůdu Nemesis.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama