Rallyové WRC 10 konečně vyšlo i na Nintendo Switch
i Zdroj: Steam / KT Racing
WRC 10 Novinka Rallyové WRC 10 konečně vyšlo i na Nintendo Switch

Rallyové WRC 10 konečně vyšlo i na Nintendo Switch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 3. 2022 14:34

Nejnovější “ročník” virtuálního rallye závodění WRC studia KT Racing sice vyšel už v září loňského roku, tvůrci ale zároveň slibovali i kapesní verzi pro konzoli Nintendo Switch. Portování hry zřejmě nešlo úplně podle plánu, dočkali jsme se tedy až nyní. Tvůrci na titul lákají launch trailerem a zvou k oslavám padesátého výročí šampionátu.

Reklama

  • Nintendo připomíná, že na Switch vyšlo WRC 10

I přes velké zpoždění jde o celkem atraktivní nabídku. Na Switchi totiž moc seriózního, a navíc dobrého závodění nenajdete. Dle popisu nabízí titul prakticky plnohodnotnou nabídku. Stejně jako jeho sourozenci z “velkých” platforem drží kompletní kalendář WRC včetně nových podniků v Estonsku, Chorvatsku, Belgii a Španělsku, balíček historických událostí v Řecku, Německu nebo Argentině, dohromady přes 120 erzet, bohatý licencovaný seznam jezdců, týmů a automobilů a další bonusy.

Stejně tak nabídka režimů nebyla zbytečně ochuzena. Nechybí svébytná kariéra s editorem polepů nebo denní a týdenní výzvy v rámci multiplayerové kompetitivní složky hry.

Jak je na tom grafika můžete posoudit dle traileru samotného, případně z dříve zveřejněných recenzí zahraničních magazínů. Názor necháme na vás, o žádnou extra pohlednou zábavu se ale bohužel nejedná.

Recenze WRC 10, plně licencovaného rallye plného vzpomínek
i Zdroj: Hrej.cz

Recenze WRC 10, plně licencovaného rallye plného vzpomínek

20. 9. 2021 14:00

Licenci WRC sice od roku 2023 přebírají Codemasters, francouzské studio KT Racing pod vedením vydavatelství Nacon ale nehází…

WRC 10 na Switch zakoupíte v aktuální slevě za 999 korun (normálně 1299), případně Deluxe edici za 1499 korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama