Rainbow Six Siege představuje nového operátora, Sens mění princip kouřové clony
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Rainbow Six Siege představuje nového operátora, Sens mění princip kouřové clony

Rainbow Six Siege představuje nového operátora, Sens mění princip kouřové clony

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 5. 2022 10:25

Rainbow Six Siege se dočkává odhalení dalšího nového operátora, který do silně kompetitivní střílečky opět přidává unikátní gadget, který může zásadním způsobem změnit hratelnost především na vysoké úrovni. Sens, jak se nový belgický operátor jmenuje, si totiž bere malou inspiraci z Valorantu.

Reklama

  • Nový operátor Sens dostává unikátní gadget
  • Jako útočník dokáže vytvořit kouřovou zeď
  • Vývojáři mu dodali i novou zbraň
  • Operace s novým obsahem dorazí 7. června

Veskrze celý nováček a jeho kit je pro Rainbow celkem unikátností. Útočící postava totiž disponuje pouze jedním bodem rychlosti a třemi body v životech, což byla výsada pouze operátorů se štíty. Sens sice štítem nedisponuje, má ale po ruce něco mnohem lepšího. Na zem totiž může hodit speciální kolečko, které se rozjede v určeném směru a zanechá za sebou vysokou kouřovou stěnu. Asi nejlépe vám jako popis poslouží následující video.

Zajímavé je, že se toto „kolečko“ může odrazit od stěny, tudíž bude opravdu zajímavé sledovat, co z této novinky dokáží ti nejlepší hráči vytáhnout. Vývojáři do vybavení přidali i úplně novou zbraň POF-9, na výběr bude i 417 Marksman Rifle a jako sekundární zbraň buď SDP 9MM či GONNE-6. Nová sezóna, v níž se Sens představí, dále přinese i novou mapu pro Team Deathmatch a dlouho očekávanou střelnici pro trénování. Nejen fanoušci R6S se tak mají na co těšit. Operation Vector Glare dorazí 7. června.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama