Rainbow Six Siege odhaluje další limitovanou akci Rengoku, inspirovanou japonskými samuraji
i Zdroj: Ubisoft
Tom Clancy's Rainbow Six Siege Novinka Rainbow Six Siege odhaluje další limitovanou akci Rengoku, inspirovanou japonskými samuraji

Rainbow Six Siege odhaluje další limitovanou akci Rengoku, inspirovanou japonskými samuraji

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 4. 2022 11:27

Jak jsem sám v hPodu zmiňoval, Rainbow Six Siege dokáže vždy překvapit svými limitovanými eventy. Zdá se, že jsem svou pochvalou přivolal konání další takové akce. Studio stojící za populární kompetitivní střílečkou totiž skrze nový trailer odhaluje akci Rengoku, která se tentokrát točí okolo japonských samurajů.

Reklama

  • Rainbow Six Siege dostává další propracovaný herní event
  • Rengoku se točí okolo japonské tématiky a unikátního herního režimu
  • Zatímco obránci musí se zbraněmi chránit určený bod, útočníci s vrhacími 

Hlavním dějištěm bude upravená verze mapy Skyscraper, která se z moderního mrakodrapu přemění do tradičního japonského chrámu. V něm se utkají dva znepřátelené týmy, každý z nich bude disponovat nejen klasickými zbraněmi, respektive pistolemi a brokovnicemi, ale také zvláštností tohoto eventu - vrhacími kunai noži. Dle zvoleného operátora kunai při dopadu vytvoří speciální efekt, ať už jde o oheň, explozi či jed.

Pomocí všech zmíněných předmětů pak musí obránci chránit tři body na mapě, jejichž lokace se ale každé dvě minuty mění. Cílem útočícího týmu je tyto lokace přebrat pro sebe. Samozřejmostí jsou zcela přepracované skiny vybraných operátorů či zbraní. Limitovaná akce Rengoku je dostupná už od dnešního dne, a to až do 17. května. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama