Rainbow Six Extraction zahájilo event Spillover. Vydáte se v něm do srdcí mimozemských kolonií
i Zdroj: Hrej.cz
Rainbow Six Extraction Novinka Rainbow Six Extraction zahájilo event Spillover. Vydáte se v něm do srdcí mimozemských kolonií

Rainbow Six Extraction zahájilo event Spillover. Vydáte se v něm do srdcí mimozemských kolonií

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 2. 2022 09:55

První část post-launch obsahu, jímž bude Ubisoft zásobovat hráče Rainbow Six Extraction, je časově omezený event Spillover. Můžete si jej zahrát už nyní. Za jeho úspěšné splnění na vás čekají speciální odměny a vylepšení operátorů.

Reklama

  • Rainbow Six Extraction odstartovalo časově omezený event Spillover
  • Bezplatný event je zaměřen na týmovou spolupráci při likvidaci devíti kolonií mimozemských Sprawlů

Hlavním úkolem ve Spillover je ničení ukrytých mimozemských kolonií za pomoci specializovaného rozpouštěcího činidla. Činit tak budete zejména pomocí vhodně umístěných kanystrů, přičemž není asi nutné více zdůrazňovat, že koordinace vás a vašich parťáků bude důležitější než kdy dříve. Hordy Archæanů si svá hnízda rozhodně nenechají zničit bez povšimnutí, a lze proto očekávat poměrně silný odpor. 

Pomoci proti stupňujícímu se nátlaku by vám nicméně mohla minimálně dvojice novinek – REACT Tech, the Auto-Turret, čiže přenosná automatizovaná věž, která se zaměřuje na okolní nepřátele, a navrátivší se operátorka z Rainbow Six Siege Sofia, specializující se na třaskaviny a jiné typy výbušnin. 

Pro získání plného obnosu zkušeností budete muset lokalizovat a zneškodnit celkem devět nepřátelských kolonií. Na splnění úkolu máte 25 minut, obrana jednoho kanystru při tom zabere minutu a půl. Nést můžete v jeden moment celkem tři. Ty, které zrovna nevyužíváte na ničení kolonií, můžete použít jako návnadu.

Pakliže budete úspěšní při plnění všech úkolů, odměnou za vaše snažení bude mimo jiného uniforma pro operátora či alternativní zbraňové skiny. Co se týče dalších odměn, ty na hráče čekají i v budoucnu. Spillover je prvním ze tří Crisis Eventů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama