Ragnarok v ohrožení. O názvu dalšího dílu God of War stále není jasno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ragnarok v ohrožení. O názvu dalšího dílu God of War stále není jasno

Ragnarok v ohrožení. O názvu dalšího dílu God of War stále není jasno

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

31. 5. 2021 05:14 1

O dalším přírůstku do série God of War se toho zatím příliš neví. Debaty se vedou i nad samotným názvem, přičemž stále není jasné, zda opravdu dojde na podtitul Ragnarok.

Reklama

  • Pokračování série God of War nemusí nést podtitul Ragnarok
  • Sony stále není připravena oznámit oficiální název

Poslední informace však naznačují, že tomu tak spíše nebude. Slovo “Ragnarok” se objevilo v oznamovacím teseru, který naznačil hlavní premisu celé hry. Sony ale finální název zatím neprozradila. Malý rozruch způsobila prezentace pro investory, v níž se objevilo logo, které podtitul Ragnarok zdánlivě potvrzovalo. Následně však vyšlo najevo, že se jedná o nechtěný přešlap.

Logo má totiž patrně na svědomí jeden fanoušků, autor prezentace si ho zřejmě vybral po velmi rychlém průzkumu pomocí vyhledávače Google. Krátce poté, co se o záležitosti začalo mluvit, Sony obrázek nahradila “obyčejným” God of War logem. Společnost se ke kauze oficiálně nevyjádřila, reakci si ale neodpustil samotný Cory Barlog, který na vývoj dohlíží.

Sony každopádně dala najevo, že na oznámení oficiálního názvu ještě nenadešel ten správný čas. I nadále tak zůstává velkou záhadou, což ostatně platí pro celou hru. Zatím ani není jasné, kdy vlastně vyjde. Sony ani SIE Santa Monica ale o pokračování příliš nemluví, je tedy nepravděpodobné, že se objeví ještě letos.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama