PUBG se i v letošním roce dočká novinek. Objeví se nové mapy nebo úprava Miramaru
i Zdroj: Hrej.cz
PlayerUnknown‘s Battlegrounds Novinka PUBG se i v letošním roce dočká novinek. Objeví se nové mapy nebo úprava Miramaru

PUBG se i v letošním roce dočká novinek. Objeví se nové mapy nebo úprava Miramaru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 5. 2021 19:30

I když je veřejným tajemstvím, že PUBG Corp. pracuje na druhém dílu PUBG, i ten současný se ale musí stále vyvíjet. Je potřeba udržovat zájem ze strany hráčů, a to i kvůli esportu, který okolo PUBG stále žije. Studio tak zveřejnilo plány pro letošní rok.

Reklama

  • PUBG Corp. odhaluje novinky pro letošní rok
  • Dorazí dvě 8x8 mapy a úprava Miramaru
  • Tvůrci se chystají i na úpravu hratelnosti

Pro začátek se chce studio soustředit na přepracování mapy Miramar, která je základem esportové scény. Vývojáři se prý soustředí zejména na vizuál mapy, částečně by se ale měla změnit i hratelnost, například prostřednictvím úpravy budov v Los Leones. Dorazí i čtyřkolka nebo nová zbraň Lynx AMR, extrémně účinná odstřelovací puška.

V letošním roce ale přijdou i zcela nové 8x8 mapy. Sluší se připomenout, že je PUBG Corp. jihokorejské studio, hra samotná je považována za jeden z nejvýznamnějších projektů, který v této zemi vznikl. Vývojáři jsou tedy na svou práci náležitě hrdí, což by chtěli promítnou do mapy Codename: Tiger. V ní by se měla zrcadlit korejská kultura, architektura a další typické prvky. Mapa zároveň nabídne jednu zásadní specialitu - respawn.  

Na konci letošního roku by pak měla dorazit druhá mapa s pracovním názvem Kiki. Ta má obsáhnout úplně vše, od podzemních laboratoří, vysokých mrakodrapů, bažin až po metro nebo podvodní stavby. Už brzy by tvůrci měli představit další plány, zaměřit se chtějí i na změny hratelnosti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama