První záběry z hraní Battlefield Mobile předvádí režim Conquest
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První záběry z hraní Battlefield Mobile předvádí režim Conquest

První záběry z hraní Battlefield Mobile předvádí režim Conquest

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

25. 9. 2021 10:50

Počátkem září oznámilo Electronic Arts oficiální vstup série Battlefield na pole mobilního hraní s Battlefield Mobile. Skupina neoficiálních gameplay videí ze započatého alfa-testu v jihovýchodní Asii napovídá, do jaké míry se hra opravdu podobá tradičním dílům série.

Reklama

  • Objevily se první neoficiální záběry z Battlefield Mobile
  • Mobilní verze je v rámci testování zatím dostupná pouze v jihovýchodní Asii

Hráči z Indonésie a Filipín, od nichž záběry pochází, mohli v rámci předběžného testování Battlefield Mobile vyzkoušet klasický režim Conquest na dříve viděné mapě Grand Bazaar. 

Dobývání území na obrazovce mobilů a tabletů senakonec neukazuje zase tak odlišně, jak se dalo asi zprvu čekat. Až na nevyhnutelný kompromis v technickém zpracování je hra vybavena slibovanou destrukcí prostředí, čtveřicí tříd Assault, Support, Medic a Recon a využíváním (prozatím pouze pozemních) vozidel.

Mobilní Battlefield, na němž nepracují primárně DICE, ale jimi podporované studio Industrial Toys, je plánován jako free-to-play titul pro Google Play Store a AppStore Jeho monetizace bude zajištěna nákupem mikrotransakcí, jmenovitě battle passu a kosmetických předmětů, přičemž k plnému vydání v příštím roce povede začleňování dalších zemí do probíhajícího testování.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama