První víkend testování Call of Duty: Modern Warfare 2 je u konce, ohlasy jsou různé
i Zdroj: Activision
Novinka První víkend testování Call of Duty: Modern Warfare 2 je u konce, ohlasy jsou různé

První víkend testování Call of Duty: Modern Warfare 2 je u konce, ohlasy jsou různé

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 9. 2022 12:26

Tento víkend se, kromě úniku Grand Theft Auto 6, nesl také ve znamení Call of Duty. Activision tradičně před vydáním spustil beta testování hry, které bylo minulý týden přístupné pouze pro hráče na PlayStationu. Vzhledem k popularitě hry na této platformě se ale nemusíme bát o absenci dojmů a i díky zájmu vývojářů o zpětnou vazbu se dozvídáme, co si o hře prozatím hráči myslí.

Reklama

  • První testovací víkend Modern Warfare 2 se pomalu chýlí je konci
  • Hráči tak sdílí své první ohlasy ke hře, které jsou smíšené
  • Většinou si komunita stěžuje na jednotlivé funkce, hra jako taková vypadá a hraje se dobře

Pokud se budeme bavit o hře obecně, jsou ohlasy smíšené, ale spíše pozitivní. Řada hráčů se vůbec nevěnuje hratelnosti jako takové, ale spíše jednotlivým funkcím. Pokud se ale náhodou objeví komentář ke grafice, pohybu či větším vlastnostem hry, jde většinou o pozitivní vzkaz. Hráči Modern Warfare 2 logicky přirovnávají k prvnímu dílu z roku 2019, přičemž se vývojářům podařilo vzít ověřené základy a vylepšit je.

Na redditu si střelci chválí také design map, které mají být jakýmsi hybridem mezi Modern Warfare a předchozím Vanguard či Black Ops Cold War. Musíme se ale dostat i k negativním komentářům, kterých je sice velké množství, ve valné většině se ale zmiňují o třech věcech. Tou vůbec nejžádanější je návrat „teček“ na mapě. Ty při střelbě ukazovaly pozici nepřátel, což se v Modern Warfare 2 neděje – respektive se vám pozice nepřátel ukáže pouze v případě, kdy vám na hlavou létá UAV.

Dalším neduhem je dle redditu rozpouštění lobby. Po každé hře se skupina náhodných hráčů rozpustí a vy pro další hru tak hledáte novou skupinu hráčů. Neoficiálně se hráči shodli, že je to kvůli SBMM, neboli systému, který pro vaší hru hledá další hráče s podobnými schopnostmi. Komunitě na redditu ale toto rozpouštění opravdu hodně vadí.

Poslední nejviditelnější výtkou je Dead Silence. Dříve šlo o perk, který ztiší kroky hráčů, v Modern Warfare 2 ale jde o Field Upgrade. Díky tomu jej hráči mohou používat pouze po omezenou dobu a na další aktivaci si musí počkat. Komunita na redditu by si přála, aby šlo opětovně o perk, jako to bylo naposledy třeba v Black Ops Cold War. A co vy, zkoušeli jste betu Call of Duty: Modern Warfare 2? Co na ní říkáte?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama