První ukázka láká na filmové Gran Turismo. Potěší fanoušky zvuků motorů i autentičtějšího závodění
i Zdroj: Sony / Polyphony Digital
Novinka První ukázka láká na filmové Gran Turismo. Potěší fanoušky zvuků motorů i autentičtějšího závodění

První ukázka láká na filmové Gran Turismo. Potěší fanoušky zvuků motorů i autentičtějšího závodění

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 1. 2023 11:26

Společnost Sony Pictures zveřejnila první krátký teaser lákající na připravovanou filmovou adaptaci závodní série Gran Turismo. Ta ukazuje první záběry přímo z filmu, několik ukázek z natáčení i pozvánky hereckých hvězd filmu. A vypadá to, že se mají fanoušci rychlých kol na co těšit.

Reklama
Reklama

  • Filmové Gran Turismo dostalo první krátkou ukázku
  • Ukazuje záběry z filmu, natáčení i herce

Připomeňme, že si klíčové role střihne ansámbl známých jmen včetně Davida Harboura, Orlanda Blooma, v kombinaci s méně okoukanými tvářemi, třeba Archiem Madekwem. V režisérském křesle se usadil oceňovaný Neill Blomkamp (District 9, Chappie, Elysium) a jako producent se na projektu podílí i šéf původní herní série Kazunori Jamauči.

Také je třeba pamatovat, že nepůjde o adaptaci v tom pravém slova smyslu. Herní série Gran Turismo se ve filmu přímo objeví, půjde totiž o příběh inspirovaný skutečnými osudy jezdců z GT Academy. Hlavní hrdina se díky zkušenostem z hraní dostane za volant skutečné závodní stáje Nissan Nismo. Ve filmu ale uvidíme celou řadu výkonných strojů. Kromě okruhových GTR i vytrvalostních prototypů Nissanu se na obrazovce ukáže třeba závodní Acura NSX, Lamborghini Huracán, Ford GT a mnoho dalších. Vypadá to, že uvidíme závodění v celé řadě okruhových disciplín.

Už trailer také ukazuje, že film hodně sází na zvuk a řev závodních motorů. Tvůrci tak upozorňují, že nejlepší podívanou zažijete v kině. Kromě rychlých kol a dramatu se máme těšit i na obligátní lovestory.

S premiérou se počítá na letošní léto.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama