Wild Hearts Novinka První trailer ukazuje gigantické bestie z Wild Hearts. Lovecká sezóna začne zkraje příštího roku

První trailer ukazuje gigantické bestie z Wild Hearts. Lovecká sezóna začne zkraje příštího roku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 9. 2022 17:52

Jak bylo slíbeno, tak se také stalo. K dispozici máme první trailer z chystané novinky Wild Hearts, která vzniká ve spolupráci Electronic Arts a Koei Tecmo. Úvodní ukázka leccos prozrazuje.

Reklama
Reklama

  • EA a Koei Tecmo představují Wild Hearts
  • Ukázka přináší první pohled na přerostlé potvory z kraje Azuma
  • Hra vyjde 17. února na PC a konzolích Xbox Series a PlayStation 5

Jak už bylo v týdnu nastíněno, hra je zasazena do fantasy světa Azuma inspirovaného feudálním Japonskem, což je v ukázce jasně patrné. Zároveň se potvrdilo, že v jádru půjde o variaci na Monster Huntera, o gigantické bestie totiž rozhodně nebude nouze.

Kemono, tak se ve zdejším světě říká potvorám, které jsou úzce provázané s okolním prostředím. V lesích se prohání například Deathstalker pověstný svými ledovými útoky, Lavaback zase dává přednost spalujícímu ohni. A takový Earthbreaker působí jako klasický obr.

Capcom aktualizuje prodejní čísla svých nejúspěšnějších her. Monster Hunter World je stále na špici
i Zdroj: Capcom

Capcom aktualizuje prodejní čísla svých nejúspěšnějších her. Monster Hunter World je stále na špici

Japonské vydavatelství Capcom, které v minulém týdnu zveřejnilo své aktuální finanční výsledky, podrobuje stejné péči i…

3. 8. 2022 10:10

Potvory kdysi žily v rovnováze, pak ale trochu zdivočely. Lovecká sezóna tedy může začít. Váhový rozdíl se budete snažit vykompenzovat skrze šikovné vynálezy z odolného dřeva, v ukázce si můžete všimnout třeba znehybňujících harpun, chytrých výbušnin či příruční vrtule, s níž můžete rychle prchnout do bezpečí.

Tisková zpráva pak doplňuje, že je kladen značný důraz na crafting, výroba potřebných předmětů by měla být v samotném jádru celé hratelnosti. Ambice autorům rozhodně nechybí, připravené mechanismy by podle všeho měly definovat nové možnosti tohoto žánru.

Zda se to podaří, to se dozvíme už 17. února, kdy Wild Hearts dorazí na PC (Steam i Epic Games Store) a konzole PlayStation 5 a Xbox Series. Novinka půjde do prodeje s cenovkou 70 dolarů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama