První trailer na The Division Resurgence je tady. Odhaluje grafiku i gameplay
i Zdroj: Ubisoft
Mobilní hraní Tom Clancy’s The Division Resurgence Novinka První trailer na The Division Resurgence je tady. Odhaluje grafiku i gameplay

První trailer na The Division Resurgence je tady. Odhaluje grafiku i gameplay

Jakub Fišer

Jakub Fišer

14. 7. 2022 12:40

Ubisoft nedávno oznámil svou novou chystanou hru – Tom Clancy’s The Division Resurgence. Tato mobilní novinka nyní dostává svůj první pořádný trailer, a hned se v něm dozvídáme, jak bude vypadat gameplay.

Reklama

  • Ubisoft vypustil první gameplay ukázku nového The Division Resurgence
  • Hráči se podívají do open-world New Yorku, grafika vypadá přímo parádně
  • Stále neznáme datum vydání, titul bude ale dostupná pro Android a iOS/iPadOS

Hned na úvod traileru se dozvídáme, že jde sice o záběry z alfa verze hry, nicméně jsou pořízeny přímo na telefon. Je to logické, neboť právě na smartphony a tablety je hra zamýšlena. Je však příjemné vidět, že takto krásná hra bude běžet na mobilních platformách.

Ubisoft oznamuje nové The Division Resurgence pro mobily. Hra bude free-to-play, má přinést plnohodnotný zážitek
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft oznamuje nové The Division Resurgence pro mobily. Hra bude free-to-play, má přinést plnohodnotný zážitek

Ještě před konáním dnešního Ubisoft Forward nám francouzský vydavatel překvapivě odhaluje novou hru z franšízy Tom Clancy’s…

7. 7. 2022 10:00

Open-world New York

Kromě propracovaných interiérů vidíme hlavně otevřený svět. Ubisoft tvrdí, že jde o první zpracování New Yorku pro mobilní hraní. Penzum detailů je až neuvěřitelné, byť pozorné oko si může všimnout, že hloubka ostrosti u vzdálenějších objektů není ideální a připomíná PUBG Mobile. Zároveň je ale dost dobře možné, že to do plné verze vývojáři ještě upraví a nabídnou hráčům s odpovídajícím hardwarem bezchybný zážitek.

Pokud jde o hratelnost, vidíme klasické rozložení softwarových tlačítek. Vlevo je pohybový analog, vpravo pak střelba, přebíjení, míření, přeskočení překážky a samozřejmě i systém krytí, který vývojáři chtěli přenést z AAA titulů na PC a konzolích. Rovněž střelba působí z první gameplay ukázky velmi příjemně.

Již brzy na Android a Apple

Kromě toho Ubisoft do Resurgence zavedl i systém jednotlivých tříd. K mání bude například průzkumník nebo expert přes výbušniny, což hře dává strategický přesah a nutnost přemýšlet nad tím, s kým se vydáte do boje. Důraz je kladen také na looting a crafting (třeba i úprava zbraní), ve hře bude množství všemožného vybavení, ale i kosmetických doplňků pro vaši postavu.

V rámci tříminutové ukázka však nezaznělo pevné datum vydání. Na konci jsme se pouze dozvěděli, že hra dorazí “již brzy” a to na očekávané platformy Android a iOS/iPadOS. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama