První tease zřejmě láká na Tekken 8. K odhalení by mohlo dojít během Game Awards
i Zdroj: The Game Awards
Tekken 7 Novinka První tease zřejmě láká na Tekken 8. K odhalení by mohlo dojít během Game Awards

První tease zřejmě láká na Tekken 8. K odhalení by mohlo dojít během Game Awards

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 8. 2022 09:35

Fanoušci bojovek mají v posledních dnech žně. Během proběhlého světového šampionátu v bojovkách Evo Championship Series 2022 totiž došlo na odhalení řady novinek z populárních bojovkových sérií. Asi nejvýraznější jsou náznaky vývoje pokračování kultovního Tekkena.

Reklama

  • Bandai Namco v traileru láká dle všeho na osmého Tekkena
  • Obličej Kazuyi Mishima vzkazuje, abychom byli připravení

Vydavatelství Bandai Namco si zřejmě připravuje půdu pro výživnou a zábavnou marketingovou kampaň. Po závěrečných soubojích v divizi Tekken 7 (na turnaji se soutěží v celkem devíti titulech) studio zveřejnilo celkem obyčejný trailer představující další aktualizaci hry s vyvažováním postav. Na samém konci se ale fanoušci dočkali nostalgických záběrů z konce úplně prvního dílu, ve kterém Kazuya shazuje svého otce ze skály.

Na to pak navazuje dosud neviděný záběr na velmi detailní a moderní obličej Kazuyi, pořádně ošlehaného a zjizveného léty soubojů. Jeho úsměv doprovází tajemná hláška Get ready.

Hráči a fanoušci pochopitelně okamžitě začali spekulovat o možném pokračování. Jejich nadšení přiživil i Geoff Keighley, který na oficiálním Twitteru The Game Awards publikoval stejný obrázek se stejnou hláškou. I když se sám Keighley dušuje, že nic neví, zdá se to dost nepravděpodobné. Že bychom se odhalení Tekken 8 dočkali během letošních Game Awards, tedy v prosinci? Keighley navíc organizuje i přehlídky Opening Night Live v rámci Gamescomu.

Více informací zatím nemáme. Aktuální sedmička vyšla v roce 2015 na arkádových kabinetech, přičemž na počítače a konzole Xbox One a PS4 zavítala o dva roky později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama