První rozšíření Grid Legends za pár dní přinese šílené destrukční derby
i Zdroj: Codemasters / Twitter
Grid Legends Novinka První rozšíření Grid Legends za pár dní přinese šílené destrukční derby

První rozšíření Grid Legends za pár dní přinese šílené destrukční derby

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 6. 2022 16:03

Studio Codemasters pokračuje v lákání na první velké rozšíření svého závodního titulu Grid Legends. Už dříve z náznaků vyplývalo, že 21. června dorazí novinky zaměřené na bourání a destrukci, obsáhlejší trailer to nyní potvrdil. Zatím oficiálně nepojmenované DLC přinese demoliční derby roztodivných strojů.

Reklama

  • Codemasters lákají na destrukční DLC pro Grid Legends
  • Dle úniků jde o Classic Car-Nage
  • Vyjde 21. června

Výbušný trailer ukazuje, že ze sebe budou navzájem očesávat plechy větší stroje, konkrétně oprýskané dodávky, náklaďáky a hot rody. Mezi novinkami ve vozidlovém parku se mimochodem objeví i některé speciály z arkádového Dirt Showdown (taktéž od Codies).

Na Redditu se objevil údajně uniklý obal DLC, odhalující název Classic Car-Nage. Ten odkazuje na multiplayerový režim z původního Race Driver: Grid, ve kterém měřili síly hráči na malém křížícím se okruhu. Ve hře se ale mají objevit i nové příběhové prvky, listing rozšíření totiž na chvíli omylem zveřejnil oficiální obchod PlayStation.

Dle původního plánu v budoucnu vyjdou ještě čtyři další větší rozšíření. Grid Legends také patří mezi hry, které získají zdarma předplatitelé služby Amazon Prime 12. a 13. července. To ale kritizují majitelé Season Passů, kteří poukazují na to, že hru začínají autoři “rozdávat” sotva v době, kdy dostanou první DLC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama