První Red Dead Redemption už si na PlayStationech 4 a 5 nezahrajete
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption Novinka První Red Dead Redemption už si na PlayStationech 4 a 5 nezahrajete

První Red Dead Redemption už si na PlayStationech 4 a 5 nezahrajete

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 10. 2022 08:43

Westernová open-world akce Red Dead Redemption zmizela z nabídky streamovací služby PlayStation Now. To je poměrně nemilá zpráva i na první pohled, v konečném důsledku ale znamená, že už si první díl kultovní série na současných PlayStationech vůbec nezahrajete.

Reklama

  • Red Dead Redemption už není v nabídce PlayStation Now
  • Hru si tedy nemáte jak zahrát na posledních dvou generacích PlayStation

V rámci PlayStation Now, a potažmo i PlayStation Plus Premium, jste si mohli Red Dead Redemption zahrát od roku 2016. Jinak konzole varianty zpětné kompatibility nepodporují, variantou tedy nebyla třeba kopie původní verze pro PlayStation 3. Z blíže nespecifikovaných důvodů ale hra v nabídce chybí, což znamená, že už neexistuje žádný oficiální způsob, jak si hru na “modrých” konzolích zahrát. Leda ze skříně vytáhnout PlayStation 3. Chystaný remaster pro moderní konzole byl navíc dle dostupných informací zrušen, nebo minimálně odložen na neurčito.

Šťastnější jsou majitelé konzolí Xbox One a Xbox Series, kde je hra normálně dostupná ve zpětné kompatibilitě a nabízí i vylepšenou verzi s vyšším rozlišením. Otázkou zůstává, kolik hráčů o nostalgický výlet do westernové ameriky od Rockstar Games stojí. Mít možnost je ale vždycky fajn.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama