První oficiální turnaj v MultiVersus přinesl překvapivé vítězství hráčů se “slabšími” postavami
i Zdroj: Warner Bros.
MultiVersus Novinka První oficiální turnaj v MultiVersus přinesl překvapivé vítězství hráčů se “slabšími” postavami

První oficiální turnaj v MultiVersus přinesl překvapivé vítězství hráčů se “slabšími” postavami

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 8. 2022 12:11

Na proběhnuvším bojovkovém turnaji EVO 2022 proběhl historicky první hodnocený turnaj v aktuálním hitu MultiVersus. I když nešlo o jednu z devíti hlavních her turnaje, přilákala spoustu zájemců a nabízela celkem 10 tisíc dolarů v prizepoolu. Navíc nabídla zajímavé překvapení, absolutní vítězové totiž jako jedni z mála nevyužívali velmi silné postavy.

Reklama

  • První turnaj v MultiVersus vyhráli NAKAT a VoiD
  • Ve finále porazili meta tým Velma/Bugs Bunny s na první pohled slabým týmem Wonder Woman a Tom & Jerry

Turnaj se nesl ve znamení Velmy (Scooby Doo) a Bugse Bunnyho. Dle magazínu PCGamer dokonce hned šest týmů z nejlepších osmi využívalo Velmu a tři z nich Bugse Bunnyho. Finalisty NAKAT a VoiDa tato konkrétní kombinace hrdinů během vyřazovací fáze poslala do pavouka poražených, odkud se museli propracovat do grandfinále. Jejich přemožiteli byli hráči RoseJ a mirrorman. Ve velkém finále se s RoseJ a mirrormanem setkali znovu. Na rozdíl od nich ale v boji používali celkem nepopulární tým Wonder Woman a Tom & Jerry.

Po postupu z pavouka poražených NAKAT hrdě hlásil, že je se svým parťákem připraven ukončit nadvládu (meta) Bugs/Velma, i když k soupeřům přistupoval velmi přátelsky.

Finální souboj ukázal, že jednoduchost soubojů s Bugsem a Velmou nemusí stačit v momentě, kdy se mocné, ale velmi pomalé Wonder Woman ujme velmi zkušený hráč schopný perfektního načasování a taktiky. NAKAT s VoiDem si tak po překvapivém finále rozdělili 10 tisíc dolarů (zhruba 240 tisíc českých korun) a stali se historicky prvními oficiálními vítězi turnaje v MultiVersus. 

Magazín PCGamer připomíná, že jsou oba hráči veterány turnajů v Super Smash Bros. a pravidelně se umisťují v desítce nejlepších. Na světě je tedy jen málo zkušenějších hráčů. Jejich fináloví protivníci jsou relativními nováčky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama