První modifikace pro Pokémon Scarlet & Violet odemknou 60 snímků za sekundu a umí odstranit Eda Sheerana
i Zdroj: Nintendo
Pokémon Scarlet & Violet Novinka První modifikace pro Pokémon Scarlet & Violet odemknou 60 snímků za sekundu a umí odstranit Eda Sheerana

První modifikace pro Pokémon Scarlet & Violet odemknou 60 snímků za sekundu a umí odstranit Eda Sheerana

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 11. 2022 14:22

Nejnovější pokračování série Pokémon s podtituly Scarlet a Violet pronásledují vážné technické problémy. Upozornili jsme na ně i v naší čerstvé recenzi a stěžují si na ně také hráči. Někteří fanoušci se rovnou pustili do vlastních úprav a chystají se první modifikace, primárně pro emulátory.

Reklama
Reklama

  • Komunita už modifikuje emulované Pokémon Scarlet & Violet
  • Nejzajímavější mod brzy nabídne 60 snímků za sekundu
  • Také lze ze hry odstranit Eda Sheerana

Za modem stojí tvůrce theboy181 a zatím není veřejně dostupná. Autor ale ukázal první videa, ze kterých působí hra opravdu plynulým a čistým dojmem. Titul samozřejmě neběží přímo na zastaralém hardwaru Switche, ale je emulován na výkonnějším počítači.

Přímo na Switchi patří Pokémon Scarlet & Violet k nejhůře optimalizovaným hrám. V otevřeném prostředí framerate opravdu citelně klesá a trápí ji také celá řada grafických artefaktů a chyb. Častým nedostatkem je vedle toho postupně se zhoršující výkon a následný pád do menu konzole.

Modifikuje se ale jako o závod i mimo svět optimalizace. Kuróznější záležitostí je třeba modifikace příznačně nazvaná Remove Sheeran. Ta ze závěrečných titulků odstraní skladbu Celestial populárního hudebníka Eda Sheerana a nahrazuje ji písní zesnulého japonského muzikanta Wada Koji.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama