První letošní velká expanze pro The Sims 4 se zaměří na dětství a dospívání v rodině
i Zdroj: EA / Tisková zpráva
The Sims 4 Novinka První letošní velká expanze pro The Sims 4 se zaměří na dětství a dospívání v rodině

První letošní velká expanze pro The Sims 4 se zaměří na dětství a dospívání v rodině

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 2. 2023 12:55

V uplynulých dnech jsme vás informovali o novinkách chystaných pro The Sims 4. Už víme, že se populární simulátor života konečně dočká plně zpracovaných novorozeňat. To platí pro všechny hráče, majitelé chystané expanze Growing Together ale dostanou ještě mnohem víc.

Reklama

  • První letošní velká expanze pro The Sims 4 výrazně rozšíří možnosti výchovy dětí a dospívání v rodině
  • Přibyde celková dynamika vztahů, přebalovací pulty, interakce mezi různě starými simíky a další novinky

Jak už název napovídá, DLC se zaměřuje na rodinný život po narození dítěte. Bude dostupné od 16. března a nabídne výrazné rozšíření interakcí mezi příbuznými všech věkových kategorií. Základem je tradiční nové sousedství, tentokrát malebné San Sequoia. I v něm rodinné klany zažijí mnohem realističtější vazby.

Přepracovaný systém sociálních interakcí prohloubí jak se simové seznamují a budují si vzájemné vztahy. V rodinách můžou vznikat zajímavé příběhy velkých konfliktů a následných udobření, zhruba tak jak to známe ze skutečného života. Malí simíci si mohou zvát kamarády na přespání, těhotenství provází ve Spojených státech obvyklá párty “baby shower”, prarodiče můžou číst pohádky dětem, ty zase na oplátku škodí svým rodičům, a rodinné vztahy utuží třeba stavba domku v koruně stromu.

Mezi konkrétnější novinky patří třeba přebalovací pulty, postroje pro nošení batolat, učení jízdy na kole a podobně. Rozšíření zároveň naplno využije novinky v podobě životní fáze kojence. Pokud jste tedy rodině a sociálně založený hráč The Sims 4, půjde o expanzi, která vás zaujme. Vyjde na všech platformách současně za klasickou cenu 40 eur, v přepočtu necelé tisícikoruny.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama