První gameplay záběry ukazují krocení výkonného motocyklu v TT Isle of Man - Ride on the Edge 3
i Zdroj: Nacon / Tisková zpráva
TT Isle of Man - Ride on the Edge 3 Novinka První gameplay záběry ukazují krocení výkonného motocyklu v TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

První gameplay záběry ukazují krocení výkonného motocyklu v TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 1. 2023 11:32

Studio RaceWard, podléhající NACONu, ukázalo první nesestříhané gameplay záběry z chystaného třetího dílu TT Isle of Man - Ride on the Edge. Video z první sekce Tourist Trophy ukazuje průlet ulicemi ostrova v téměř třísetkilometrové rychlosti a ukazuje, že pocit z krocení velmi výkonného závodního motocyklu bude pořádně děsivý.

Reklama

  • Podívejte se na průjezd částí okruhu v TT Isle of Man - Ride on the Edge 3

Záběry ukazují jak pohled zpoza řídítek, tak o něco příjemnější klasický third-person. V obou případech je vidět, že při jízdě po 1:1 zpracované trati bude potřeba velmi citlivě ovládat plyn a zároveň držet ideální stopu. Závod TT Isle of Man totiž umí být pořádně nemilosrdný. Na druhou stranu je z traileru patrné, že mezi slabší stránky hry bude patřit grafika, která působí mírně zastarale.

To ale v rychlosti 300 kilometrů za hodinu až tak nevadí. Autoři připomínají, že na fanoušky čeká 40 licencovaných motorek, spousta skutečných jezdců i nový režim Open Roads, v rámci kterého můžete prozkoumávat zákoutí ostrova i mimo vytyčené závodní trasy. Součástí budou i různě upravená pravidla včetně pořádně divokého startu více motorek najednou.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 vychází na PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a Switch v květnu letošního roku. Nabídne také smart delivery, hráčům na konkrétní rodině konzolí tedy stačí jen jedna kopie a můžou hrát na obou generacích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama