Promyšlených psychologických her není nikdy dost. V Incoherence se podíváte do zvracené mysli
i Zdroj: Google Play / Glitch Games
Mobilní hraní Incoherence Novinka Promyšlených psychologických her není nikdy dost. V Incoherence se podíváte do zvracené mysli

Promyšlených psychologických her není nikdy dost. V Incoherence se podíváte do zvracené mysli

Jakub Fišer

Jakub Fišer

17. 6. 2022 08:45

Vývojářské studio Glitch Games pracuje na novém titulu. Podle všeho má jít o logickou point-and-click adventuru, která vyjde kromě PC také na mobilní zařízení. A z prvního traileru nutno uznat, že vizuálně vypadá jednoduše skvěle.

Reklama

  • Incoherence je nová psychologická adventura s prvky thrilleru
  • Příběh vás vezme na neznámé místo a musíte zjistit, co tam děláte
  • Titul vyjde 30. června a to pro Steam, Android a iOS/iPadOS

Kéž by každá logická adventura vypadala jako Incoherence, chtělo by se říct. Novinka od Glitch Games vypadá (alespoň dle prvního traileru) velmi povedeně. Silnou stránkou by měl být příběh – hráč totiž bude procházet myslí částečně vyšinutého člověka. Anebo takhle vypadá mysl každého z nás, protože každý je tak trochu blázen? I na tyto otázky můžete ve hře hledat odpovědi.

Hra začíná v bílé místnosti s poházenými předměty, s nimiž lze interagovat a propracovávat se k rozličným puzzlům a logickým hádankám. Samotná atmosféra působí dost idylicky, jak ale víme, půjde pravděpodobně o zdání. Nelze sice očekávat takový horor jako ve filmu Cela z roku 2000, nicméně rozhodně nebude nouze o překvapivé výjevy.

Podle aktuálních informací je Incoherence na Google Play a Apple App Store v rámci předběžné registrace (to znamená, že jakmile vyjde, okamžitě se vám nainstaluje do telefonu). Kromě těchto platforem bude dostupná i na Steamu a obchodech itch.io a Amazon Appstore. Finální datum vydání tvůrci oznámili na 30. června 2022. Cena pro mobilní platformy je 99 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama