Příběh Project Triangle Strategy má až 50 hod
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Project Triangle Strategy má až 50 hod

Příběh Project Triangle Strategy má až 50 hod

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

28. 3. 2021 06:55

Jeden ze zajímavějších titulů posledního Nintendo Direct – Project Triangle Strategy – dává příslib tradičního JRPG zážitku. Mezi přednosti projektu Square Enix má patřit zejména moderní turn-based systém soubojů a druhotně pak stylizace inspirovaná Octopath Traveler. Nová informace dává navíc odtušit, že si obě pozitiva užijeme zřejmě dosyta.

Reklama

 

Během Youtube vysílání Game Live Japan producent Tomoja Asano uvedl, že oznámená Switch exkluzivita nabídne hned několik konců, a tedy i důvod k opakovanému hraní. Dodatečně pak přidal, že cílem studia je dosáhnout na herní čas okolo 50 hodin, avšak spolu s tím dodal, že se tato hodnota může pochopitelně změnit.

 

 

Nad rámec základních informací byl Asano rovněž tázán, kdy mohou hráči očekávat více zpráv o hře samotné. Zde vývojář neodpověděl přímo a pouze neurčitě pronesl, že by se tak mělo stát dříve, než o hru ztratíme zájem. Doufejme proto, že až hra v roce 2022 (snad) dorazí, bude náš zájem stále trvat a že bude přijata s podobným nadšením jako úvodem zmíněný Octopath Traveler.

O pozitivech chystaného titulu se mohou hráči už měsíc osobně přesvědčit skrze bezplatnou demoverzi

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama