Project Eve vyjde příští rok pod novým názvem Stellar Blade
i Zdroj: PlayStation Blog
Novinka Project Eve vyjde příští rok pod novým názvem Stellar Blade

Project Eve vyjde příští rok pod novým názvem Stellar Blade

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 9. 2022 10:40

Už v roce 2019 korejské studio Shift Up představilo graficky efektní hack’n’slash akci Project Eve. Připomínky a podrobnějších záběrů jsme se dočkali loni, nyní v rámci State of Play autoři přiblížili datum vydání a ukázali nový název, Stellar Blade.

Reklama

  • Project Eve vyjde pod názvem Stellar Blade
  • Trailer ukazuje vyleštěnou grafiku
  • Vyjde příští rok jen na PlayStation 5

Hra stále sází na efektní a lesklou grafiku. V oficiálním blogovém příspěvku autoři představují i příběhové pozadí. V zaprášeném městě Xion na opuštěné planetě Zemi hibernují poslední přeživší obyvatelé, a hlavní hrdinka Eve se skupinou parťáků pod vedením náčelníka města Orcala může místním pomoci v obnově zašlé krásy sídla.

Příspěvek ale zároveň klade důraz na možnost volby. Eve nemusí místním jen pomáhat, naopak může být jejich koncem.

Základem hratelnosti jsou akční souboje, ve kterých se Eve spoléhá na úskoky a parírování. Akcent na načasování napovídá, že se autoři inspirovali v soulsovkách. Útoky je pak možné řetězit do komb a používat speciální schopnosti. Hráčovy zkušenosti nakonec ověří mocní bossové, přičemž autoři slibují, že souboje s nimi budou opravdu náročné.

Titul by měl vyjít během roku 2023 pouze na PlayStation 5. Magazín IGN upozorňuje na to, že jde o změnu, původně byl totiž oznámen jako meziplatformní včetně podpory počítačů a Xboxu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama