Prohlédněte si všechny skiny dostupné v dražších edicích remaku Resident Evil 4
i Zdroj: Capcom
Resident Evil 4 Novinka Prohlédněte si všechny skiny dostupné v dražších edicích remaku Resident Evil 4

Prohlédněte si všechny skiny dostupné v dražších edicích remaku Resident Evil 4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 3. 2023 08:54

Už za pár dní dorazí očekávaný remake survival hororu Resident Evil 4, který bývá často považován za jednu z nejlepších her historie. Capcom samozřejmě vydání doprovodí řadou lákadel pro hardcore fanoušky včetně dražších edicí se speciálními skiny. Díky oficiálnímu webu nyní víme, jak budou všechny vypadat.

Reklama

  • Byla zveřejněna kompletní nabídka bonusových vzhledů v dražších edicích Resident Evil 4

Některé skiny jsme viděli už dříve, jiné jsou odhaleny vůbec poprvé. Na skutečnost upozornil twitterový účet Resident Evil Central s odkazem na oficiální stránku s předobjednávkami. 

Novinkou jsou Casual kostýmy, se kterými Leon oblékne civilní džíny, tenisky a koženou bundu, zatímco Ashley prožije španělskou noční můru v pořádně punkovém oblečení a s růžovým tónováním vlasů. Varianty Romantic, jak už název napovídá, oba hrdiny navléknou do nabíraných halenek a přiléhavých kalhot jakoby vypadli z romantického příběhu. 

Další dvojce skinů Hero Villain se vztahuje jen k Leonovi a přemění ho buďto na obrněného hrdinu se světlejším obrazovkovým filtrem, nebo na tmavého zloducha s červeným obrazovkovým filtrem. Druhá zmíněná varianta mimochodem hodně připomíná hlavní postavy z příbuzné série Devil May Cry.

DLC balíček dále obsahuje limitovanou pistoli, brokovnici, rozšiřující mapu pokladů, apartní sportovní brýle a možnost přepnout na soundtrack z původní hry. V rámci předobjednávky pak v Deluxe i Sběratelské edici dostanete dvě varianty kufříků a dva vylepšující talismany. Sběratelská edice navíc obsahuje i různé fyzické bonusy.

Remake Resident Evil 4 vychází 24. března na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama