Proč je Henry Cavill správným Geraltem?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč je Henry Cavill správným Geraltem?

Proč je Henry Cavill správným Geraltem?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 9. 2018 12:40 17
Reklama

Nedlouho po představení Henryho Cavilla jako hlavní hvězdy seriálu Zaklínač od Netflixu se veřejnost rozdělila na dva tábory – zatímco jeden je výběrem příjemně potěšen, tomu druhému ostře řezané rysy, uhrančivý pohled a superhrdinská brada Cavilla ke Geraltovi nesedí. Šéfka projektu, Lauren Hissrichová, se tedy o důvodech jeho angažování rozpovídala, a její argumenty by zastánce druhého názoru mohly přesvědčit o tom, že Bílý vlk byl obsazen správně.

„S Henrym jsme se setkali v dubnu. Mezi tím jsem se potkala se stovkami dalších potenciálních Geraltů, ze kterých byla spousta úžasná. Ale nikdy jsem nezapomněla na Henryho chápání Geraltovy síly a brutality, a co je hlavní, také jeho důvtipu i zranitelnosti. Jelikož je fanouškem série, tak viděl za stránky scénáře, viděl lidské spojení, které Geralt potřebuje, ačkoliv se jej snaží potlačovat při každé příležitosti. V Henrym jsem viděla Geraltovo srdce.“

Možná až příliš silná slova, nám ale nezbývá nic jiného než Hissrichové věřit. Spolu s povídáním o Cavillovi také Hissrichová sdílela obrázek, na kterém se pod seriálem skví datum 2019 – vypadá to tedy, že se seriálu navzdory očekáváním dočkáme už příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama