Přišel čas na nový svět. Někdejší šéf Rockstar North představil novinku Everywhere
i Zdroj: Build a Rocket Boy
Novinka Přišel čas na nový svět. Někdejší šéf Rockstar North představil novinku Everywhere

Přišel čas na nový svět. Někdejší šéf Rockstar North představil novinku Everywhere

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 8. 2022 20:48

Tak je to tady. Gamescom oficiálně otevřel své brány, ke slovu již dostal také Geoff Keighley, který připravil úvodní show Opening Night Live. Vůbec první hrou, která se na akci ukázala, bylo Everywhere, titul od slavného designéra Leslieho Benziese.

Reklama

  • Online počin Everywhere se prezentuje v první ukázce
  • Hra by měla vyjít už v příštím roce

Benzies je znám především díky své práci na sérii GTA a Red Dead Redemption. Následně založil vlastní studio Build a Rocket Boy, kde již více než pět let připravuje projekt, který v lecčem připomíná vizi nastíněnou v knize od Ernesta Clinea - Ready Player One.

V rámci úvodní show byl prezentován první teaser odhalující mapu nakombinovanou z různých lokací včetně futuristického města, běsnící sopky či zdánlivě poklidných lesů. Autoři evidentně sází na third-person akci říznutou divokou jízdou v nadupaných automobilech, více ale prozradí až následující ukázky. 

V závěru teaseru se překvapivě ukázala povědomá tvář, alespoň tedy pro ty, kteří mají v živé paměti třetí Mafii a Lincolna Claye. Zajímavá je také hláška doprovázející logo, podle ní totiž přišel čas na nový svět. Hra by měla vyjít už v příštím roce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama