Připravované GTA 6 postihl obrovský leak, podívejte se na hromadu videí z hraní testovací verze
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Připravované GTA 6 postihl obrovský leak, podívejte se na hromadu videí z hraní testovací verze

Připravované GTA 6 postihl obrovský leak, podívejte se na hromadu videí z hraní testovací verze

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

18. 9. 2022 10:59 10

Na svatý grál v podobě Grand Theft Auto 6 čekáme už nějaký ten pátek, konkrétněji na den přesně devět let. To, že Rockstar Games na pokračování legendární městské akce pracuje, už je tedy prakticky veřejným tajemstvím.

Reklama
Reklama

A veřejným tajemstvím se velmi neplánovaně stávají i záběry z hraní zbrusu nového GTA, které od dnešního rána boří sociální sítě, zejména náš oblíbený Reddit. Na něm se od dnešního rána kupí videa, jejichž pravost sice zatím nebyla potvrzena, nicméně jak podotýká i známý novinář Jason Schreier – v takovém množství dat je velmi těžké si představit, že bychom byli jen svědky nějakého nejapného žertu.

Zdroj úniků zatím také není znám, v kuloárech se mluví o hackerském útoku do interně využívaného Slack kanálu, sloužícího ke komunikaci mezi zaměstnanci Rockstar Games. Podobný útok před několika dny postihl i Uber, známou platformu sdílených jízd. Podle dostupných informací by se mělo jednat o záběry z buildu z roku 2019, což značí, že dnes již samotná hra vypadá o dost jinak. Přesto se v tomto měřítku jedná o takřka nevídaný únik.

Uniklé záběry mají poměrně velký rozsah, od rozhovorů s postavami přes soubojový systém a honičky až po takřka půlhodinové souvislé záběry z hraní. Videa navíc zapadají i do předchozích (byť notně menších) úniků, podle kterých by hlavní ženskou roli měla ztvárnit herečka Alexandra Cristina, které je postava ve hře velmi podobná.

Příspěvku byl z redakčních důvodů aktualizován titulní obrázek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama