Přichází další odklad. Vydání High on Life se přesouvá až na konec roku
i Zdroj: Squanch Games
High on Life Novinka Přichází další odklad. Vydání High on Life se přesouvá až na konec roku

Přichází další odklad. Vydání High on Life se přesouvá až na konec roku

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

19. 8. 2022 07:20

Pokud jste se v záplavě nových odkladů začali pomalu uchylovat k myšlence, která hra bude pravděpodobně další na ráně, můžeme vám ušetřit námahu. O odpověď se nám postaralo studio Squanch Games, které přišlo s rozhodnutím posunout High on Life. Místo října dorazí bláznivá akční novinka až před koncem roku.

Reklama

  • Akce High on Life se odkládá, zatím však stíhá letošní rok
  • Z dříve oznámeného 25. října byla hra přesunuta na 13. prosince

Vývojáři letos oznámeného titulu na svém Twitteru oznámili, že kvůli potřebě mít více času na práci odkládají hru z 25. října na 13. prosince. Odklad se taktéž týká všech ohlášených verzí, tedy PC, Xbox One i Xbox Series, a předchází potvrzené účasti titulu na Gamescomu. Vývojáři formálně sdělili, že důvodem manipulace vydání o pár měsíců je snaha předejít uvedení nehotového produktu.

Vedle kolínského výstaviště, kde si High on Life budou moci vyzkoušet někteří návštěvníci Gamescomu, bude titul využit i při Opening Night Live. Moderátor a producent úvodního přenosu Geoff Keighley začátkem měsíce totiž oznámil, že se zde projekt Squanch Games ukáže s novým exkluzivním trailerem.

Připomínáme, že High On Life je FPS tvořená ve vlastním studiu Justina Roilanda čili spolutvůrce Ricka & Mortyho. Hra využívá ke svému odlišení výrazné stylizace a biopunkového střílení. Kdy zbraně nejsou jen nástroje, ale naopak živí tvorové z biomasy a jiného světa. 

Mise jsou rovněž od první ukázky prokládány charakteristickým humorem autora. Pokud se tedy vyžíváte v Roilandově tvorbě, po stránce zábavnosti a vtipu zřejmě najdete vše, co je vám po chuti.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama