Příběhové pozadí Battlefieldu 2042 uvodí EA krátkým filmem, jeho premiéra připadá na příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Příběhové pozadí Battlefieldu 2042 uvodí EA krátkým filmem, jeho premiéra připadá na příští týden

Příběhové pozadí Battlefieldu 2042 uvodí EA krátkým filmem, jeho premiéra připadá na příští týden

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 8. 2021 16:05

Přestože už nějakou dobu víme, že se Battlefield 2042 obejde bez standardní příběhové kampaně, zdá se, že se jisté formy kompenzace nakonec přeci jen dočkáme. Navrch ukázek multiplayeru bylo totiž oznámeno, že se hra už příští týden dočká krátkého filmu, jenž některé z příčin konfliktu popíše.

Reklama

  • Battlefield 2042 obdrží příští týden krátký film Exodus
  • Jeho příběh se zaměří na osvětlení příčin vzniklého konfliktu
  • Premiéra připadá na 12. srpna od 17:00

Jak už název Exodus napovídá, základní premisa filmu se bude točit okolo hromadného přesunu částí světové populace, podníceného stále více skloňovanou krizí hmotných i energetických zásob dnešního světa: „Nedostatek potravy, energie a čisté pitné vody dohnal mnoho ze světových národů k nejrozsáhlejší uprchlické krizi známé lidské historie,“ popisuje zápletku oficiální text autorů.

Mezi těmito kočovníky, tzv. No-Pats, proudícími od jedné hranice k druhé, se mimo běžného obyvatelstva, jako jsou matky s dětmi, dostali ovšem i příslušníci vojsk, připraveni odpovědět na volání té ze stran konfliktu, jež jim dokáže pomoci nejvíce – Spojených států amerických nebo Ruska. Jejich boj nebude nicméně spočívat ani tak v podpoře jednoho z národů, jako spíše ve vlastní snaze o utvoření světa, ve kterém mohou žít zcela nezávisle na situaci, jež je postihla.

Krátký snímek Exodus bude odvysílán 12. srpna v 17. hodinu našeho času. Před jeho debutem bude počínaje dneškem rovněž odstartována několikadílná série fiktivních reportáží, jež se detailněji zaměří na podobu lokací očima zpravodaje Kayvana Bechira. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama