Přenosná streamovací konzole od PlayStationu má údajně vydržet 3 až 4 hodiny na jedno nabití
i Zdroj: PlayStation
Novinka Přenosná streamovací konzole od PlayStationu má údajně vydržet 3 až 4 hodiny na jedno nabití

Přenosná streamovací konzole od PlayStationu má údajně vydržet 3 až 4 hodiny na jedno nabití

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 5. 2023 11:58

Prezident společnosti PlayStation Jim Ryan ve středečním streamu Showcase oficiálně potvrdil vývoj streamovacího zařízení Project Q, které by mělo fungovat jako kompaktní handheld doplňující konzoli PlayStation 5. Koncept se zatím mezi hráči nesetkává s pochopením a zřejmě tomu nepřispěje ani výdrž baterie. Podle insiderů totiž zařízení na jedno nabití vydrží zhruba 3 nebo 4 hodiny hraní.

Reklama

  • Výdrž baterie handheldu od Sony zřejmě neohromí
  • Tom Henderson tvrdí, že vydrží 3 až 4 hodiny

Informoval o tom respektovaný insider Tom Henderson z magazínu Insider Gaming. “Připravte se, protože podle informací Insider Gaming se výdrž baterie Projektu Q bude pohybovat kolem 3-4 hodin. Ano, čtete správně. Alespoň si Project Q může podat ruce s DualSense, který má také krátkou výdrž baterie, když už nic,” sdělil čtenářům.

V dalších větách také vyjadřuje skeptický pohled na to, že by se zařízení určené pouze pro hraní přes Remote Play mohlo prodávat. Klíčová bude podle něj cena, která by se musela pohybovat na velmi nízké hladině, což se ale zřejmě nepovede.

Podle Hendersona se počítá se začátkem prodeje během letošního listopadu. Další podrobnosti, snad včetně pořizovací ceny, se dozvíme během následujících měsíců.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama