Předobjednávky Call of Duty: Modern Warfare 2 odemknou kampaň o týden dříve
i Zdroj: Activision
Call of Duty: Modern Warfare 2 Novinka Předobjednávky Call of Duty: Modern Warfare 2 odemknou kampaň o týden dříve

Předobjednávky Call of Duty: Modern Warfare 2 odemknou kampaň o týden dříve

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 8. 2022 09:14

Vydavatelství Activision představilo novou netradiční výhodu pro hráče, kteří si předobjednají připravovanou akci Call of Duty: Modern Warfare 2. Ti totiž dostanou přednostní přístup ke kompletní kampani hry, a to s až týdenním předstihem. Konkrétně se otevře 20. října.

Reklama
Reklama

  • K předobjednávkám Modern Warfare 2 dostanou hráči týdenní předběžný přístup ke kampani

Slovíčko až v tomto případě neznačí žádné háčky nebo podmínky. Activision je jen opatrný, protože nemůže zaručit, že v průběhu týdne nepřijdou technické odstávky serverů a další úskalí spíše technického rázu. 

Nabídka se vymyká tradičnímu zaměření na multiplayer. Autoři lákají na adrenalinový příběh, ve kterém nově vzniklá elitní jednotka Task Force 141 procestuje celý svět, aby zabránila globální hrozbě. Fanoušci původní trilogie Modern Warfare se samozřejmě těší na staré známé hrdiny, dočkáme se ale i nových posil. Vrátí se také velmi povedené stealthové mise, jak v podobě nočních útoků, tak i odvážných misí za denního světla. Vedle toho se bude bojovat pod vodou i kilometry vysoko v atmosféře. Tvůrci z Infinity Ward letos vsadili na větší spektákl a hollywoodské pojetí kampaně, příběh by se tedy měl podobat spíše starším dílům série.

Kromě přednostního přístupu ke kampani je součástí předobjednávky také balíček bonusů pro zatím poslední díl Vanguard a battle royale spin-off Warzone nebo přístup k otevřeným betaverzím. Call of Duty. Modern Warfare 2 vychází 28. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama