Předběžný přístup Darkest Dungeon 2 bude spuštěn koncem října
i Zdroj: Red Hook Studios
Darkest Dungeon 2 Novinka Předběžný přístup Darkest Dungeon 2 bude spuštěn koncem října

Předběžný přístup Darkest Dungeon 2 bude spuštěn koncem října

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 9. 2021 12:56

Povedený dungeon crawler Darkest Dungeon se brzy vrátí v regulérním pokračování. Nejprve je ale na řadě testování v podobě předběžného přístupu. A ten bude spuštěn už koncem října.

Reklama

  • Early access Darkest Dungeon 2 bude spuštěn 26. října
  • Stane se tak v rámci obchodu Epic Games Store
  • Předběžný přístup obsahuje první z pěti aktů

Studio Red Hook informovalo, že early access spustí 26. října skrze Epic Games Store. O ceně a hardwarových požadavcích bychom se měli dozvědět v nejbližší době. 

A co se v Darkest Dungeon 2 bude dít? Zdá se, že se blíží světový kolaps, chaos a věčná temnota. Poslední nadějí je karavana mířící směrem k neznámé hoře, kde se údajně skrývá poslední naděje na záchranu.

Předběžný přístup zahrnuje první z celkem pěti aktů. K dispozici bude devět udatných dobrodruhů, včetně šaška, vojáka, malomocného, loupežníka a vykradače hrobů. Ti se nyní budou pohybovat po mapě, kde mohou narazit na nepřátelské jednotky, ale také na přeživší, kteří potřebují pomoc. Pokud skupina zemře, odemknou se daným hrdinům nové dovednosti pro další kolo.

Autoři koncem loňského roku naznačili, že předběžný přístup potrvá zhruba rok, bude ale záležet hlavně na zpětné vazbě od hráčů. Další informace by se měly objevit v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama