Před rokem vyšla Phasmophobia. Autoři vydali výroční update, který přináší výrazné změny
i Zdroj: Hrej.cz
Phasmophobia Novinka Před rokem vyšla Phasmophobia. Autoři vydali výroční update, který přináší výrazné změny

Před rokem vyšla Phasmophobia. Autoři vydali výroční update, který přináší výrazné změny

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 9. 2021 03:34

Vzpomínáte ještě na duchařinu jménem Phasmophobia? Věřte nebo ne, ale už je to rok, co hra pobláznila nadšence do paranormálních jevů. Dočkala se tedy výročního updatu.

Reklama

  • Phasmophobia se dočkala výročního updatu
  • Mění například práci s deníkem a přináší možnost hrát offline
  • Došlo zároveň na opravu některých chyb
  • Hra je stále v režimu předběžného přístupu

Hru má na svědomí Daniel Knight, který ji velmi dlouho vyvíjel úplně sám. Teprve když se stala hitem, přizval do týmu další vývojáře, aby mu pomohli posunout projekt zase o kus dál. A přesně to se děje v rámci zmíněného updatu.

Změn se dočkal deník, kde si nyní lovci duchů mohou odškrtávat důkazy související s danou nadpřirozenou bytostí. Celkový redesign by pak měl usnadnit jeho používání. Pokud hráči nyní pokazí zakázku, nedostanou automaticky 10 dolarů, ale pojistku, jejíž výše je závislá na zvolené obtížnosti. Mezi další novinky se řadí také možnost pustit se do singleplayeru, který nevyžaduje připojení k internetu.

Autoři si zároveň posvítili na některé nedostatky. Hráči se třeba často snažili prolnout hlavu virtuální postavy do okolních předmětů, protože je pak strašidla neviděla, po vyšplhání na některé předměty na ně zase nedosáhla. To už by ale nyní mělo být ošetřeno.

Daniel Knight si pochvaluje, že se Phasmophobia nyní řadí mezi ty nejlépe hodnocené hry na Steamu. I do budoucna chystá další updaty, jeden z nich se zřejmě bude týkat Halloweenu. Sluší se dodat, že je hra stále v režimu předběžného přístupu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama