Prasátko Pepina proniká i do světa videoher. My Friend Peppa Pig vyjde už brzy na všechny platformy
i Zdroj: Hrej.cz
My Friend Peppa Pig Novinka Prasátko Pepina proniká i do světa videoher. My Friend Peppa Pig vyjde už brzy na všechny platformy

Prasátko Pepina proniká i do světa videoher. My Friend Peppa Pig vyjde už brzy na všechny platformy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 5. 2021 16:16

Minulý rok byl nejočekávanější hrou roku téměř určitě Cyberpunk 2077. To je pochopitelné, na velkolepé RPG se čekalo mnoho let a ambice i očekávaní byly obrovské. No ale co letos? Jasně, vyjde Battlefield, nové Call of Duty i další pecky. My ale máme jasno. Nejočekávanější hrou je My Friend Peppa Pig.

Reklama

  • Prasátko Pepina bude hrát hlavní roli i ve videohře
  • My Friend Peppa Pig vyjde na všechny platformy už brzy
  • Hráči se stanou kamarády Pepiny a budou spolu zažívat různá dobrodružství

Ano přátelé, samozřejmě i tyto hry mají na poli herního průmyslu své místo. Na hře pracuje studio Outright Games, které spolupracuje s výrobci značek pro dětské zákazníky, přičemž přináší plně licencované tituly, nyní včetně Prasátka Pepiny. 

Informací o samotné hře zatím moc nemáme. Víme, že si hráči vytvoří vlastní postavičku, která bude následovat svou kamarádku Pepinu na jejích dobrodružstvích. Budeme tak pomáhat najít tatínkovi jeho brýle, sledovat stopy zvířátek v lese nebo skákat v loužích bahna. Hra má dorazit už brzy na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama