Praha brzy zažije řádění brutálních upírů. Vampire: The Masquerade – Bloodhunt vyjde koncem dubna
i Zdroj: Sharkmob
Vampire: The Masquerade – Bloodhunt Novinka Praha brzy zažije řádění brutálních upírů. Vampire: The Masquerade – Bloodhunt vyjde koncem dubna

Praha brzy zažije řádění brutálních upírů. Vampire: The Masquerade – Bloodhunt vyjde koncem dubna

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 4. 2022 11:31

Battle royale maškaráda zasazená do světa World of Darkness byla doposud k dispozici v režimu předběžného přístupu, už je ale téměř připravena na ostrý start. Studio Sharkmob prozradilo termín pro vydání plné verze.

Reklama

  • Vampire: The Masquerade – Bloodhunt vyjde 27. dubna
  • Hra byla doposud k dispozici v předběžném přístupu
  • Free-to-play akce bude podporovat cross-platform multiplayer

Vampire: The Masquerade – Bloodhunt je zajímavý hlavně pro tuzemské hráče, akce se totiž odehrává v Praze. V ulicích Starého Města zuří válka mezi upírskými klany, krvesajové si vyřizují účty hned u Rudolfina nebo Karlova mostu. Šarvátky brzy naberou na intenzitě, už koncem dubna totiž dojde ke spuštění plné verze na PC a na konzolích PlayStation 5, navíc s podporou cross-platform multiplayeru. 

Vampire: The Masquerade – Swansong ctí maškarádu. Záběry z hraní ukazují strasti a pasti života upírů
i Zdroj: Nacon / Big Bad Wolf

Vampire: The Masquerade – Swansong ctí maškarádu. Záběry z hraní ukazují strasti a pasti života upírů

S Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 kdesi v nedohlednu začíná být stále očividnější, že naděje na pravověrné ztvárnění…

19. 3. 2022 12:40

V případě PS5 verze bude k mání také ultimátní edice obsahující samurajskou masku, dva exkluzivní outfity a tisíc tokenů na útraty. Zároveň je však možné naskočit bez placení, stále platí, že jde o free-to-play titul. Hráči budou mít na výběr ze dvou režimů - Quality poběží ve 4K rozlišení a 30 FPS, Performance nabídne 1440p a 60 FPS. Autoři potvrdili také podporu ovladače DualSense a technologie Tempest 3D.

“Po úspěšném early accessu se studio Sharkmob věnovalo implementaci zpětné vazby od komunity. Nemůžeme se dočkat, až fanouškům ukážeme, jak se hra posunula,” nechal se slyšet producent David Sirland, přičemž dodal, že se těší na nové publikum v podobě hráčů na konzoli PlayStation 5. “Jsme nadšeni, že v dubnu spustíme plnou verzi v celé její kráse.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama