PowerWash Simulator si razí cestu na jiné konzole. Mimo Xbox a PC se jej máme dočkat už koncem měsíce
i Zdroj: FuturLab
Novinka PowerWash Simulator si razí cestu na jiné konzole. Mimo Xbox a PC se jej máme dočkat už koncem měsíce

PowerWash Simulator si razí cestu na jiné konzole. Mimo Xbox a PC se jej máme dočkat už koncem měsíce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 1. 2023 08:35

Vývojáři ze studia FuturLab, kteří stojí za loňskou peckou PowerWash Simulator, měli na stránkách PlayStationu konečně oznámit, kdy skončí konzolová exkluzivita jejich titulu. Na PS4, PS5 a Nintendu Switch se hra dle nyní znovu staženého příspěvku ukáže 30. ledna tohoto roku, což znamená půl roku po vydání plné verze.

Reklama
Reklama

  • Powerwash Simulator by měl na PS4 a PS5 opožděně zamířit už 30. ledna
  • Podle staršího oznámen je současně také pravděpodobné, že ve stejném (nebo mírně pozdějším datu) vyjde i verze pro Nintendo Switch

Pokud jste o hře ještě neslyšeli, důležité je, že PowerWash Simulator je typické nomen omen herního průmyslu. Hra se točí kolem jednoduché manipulace tlakové vodní pistole k čistění povrchů – v kooperaci i samostatně –, kdy vás postupně vysílá do řady úrovní, abyste je vyčistili a nastolili pořádek. Ti, kteří navíc hledají, jak si cestu ztížit, mohou svou potřebu ukojit také. Hra vedle standardního režimu obsahuje i různé dedikované módy včetně limitace vaší vodní nádrže nebo času, který na čištění máte.

Pořádně bizarní trailer láká na PowerWash Simulator na Switchi
i Zdroj: Square Enix

Pořádně bizarní trailer láká na PowerWash Simulator na Switchi

PowerWash Simulator vzal během léta útokem počítače i konzole Xbox Series. I když se potýkal s technickými problémy, kouzlu…

15. 9. 2022 11:41

Je zajímavé dodat, že PowerWash Simulator byl ve své první iteraci uvolněn s předběžným přístupem pro PC již v květnu 2021, načež se plného vydání dočkal i na Xboxu v červenci 2022. Hra tehdy i onehdy přitom zaznamenala úspěch, a to napříč oběma platformami, kam zamířila. Již v září 2022 proto studio dalo vědět, že hra od startu svého předběžného přístupu (a samozřejmě i díky Game Passu) přilákala přes 3 miliony hráčů, přičemž hodnocením dokazuje, že tato obliba trvá (Steam – 97 % z 28 tisíc celkových uživatelských recenzí a 95 % z necelého tisíce recenzí v posledních 30 dnech).

Loni v září pár vývojářů rovněž naznačil, co hru čeká v nadcházejících měsících. Komunitní manažer společně s designérem diskutovali např. to, jaká je jejich filozofie při tvorbě úrovní, přičemž odhalili i záměr nabídnout některé úrovně. I když přesně neprozradili, jaké to budou nebo co nabídnou, uvedli alespoň to, že tým vývojářů neuvažoval o přidání jakýchkoli organických prvků, jako jsou zvířata nebo jiné formy života.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama