Poslední letošní DLC pro The Elder Scrolls Online dorazí v listopadu. Hra slaví 19 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
The Elder Scrolls Online Novinka Poslední letošní DLC pro The Elder Scrolls Online dorazí v listopadu. Hra slaví 19 milionů hráčů

Poslední letošní DLC pro The Elder Scrolls Online dorazí v listopadu. Hra slaví 19 milionů hráčů

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 10. 2021 08:00

Příběhové dění okolo bran Oblivionu se pro hráče The Elder Scrolls Online bez dalšího prodlužování ukončí příští měsíc. Rok trvající pouť věnující pozornost pradávné historii Cyrodiilu řekne své poslední slovo s DLC Deadlands.

Reklama

  • Bethesda oznámila završení příběhové série Gates of Oblivion
  • Finální rozšíření příběhu The Elder Scrolls Online se letos uskuteční s DLC Deadlands 
  • Jeho příchod lze na PC očekávat 1. listopadu a na konzolích 16. listopadu

Čtvrtý a finální dílek příběhu, v němž konečně změříme síly s daedrickým princem Dagonem, doplní mozaiku narativu 1. listopadu v případě PC a 16. listopadu v případě konzolí. DLC opět postihne éru datovanou 800 let před událostmi Elder Scrolls 4: Oblivion, přičemž nově představí i dvojici biomů. Tím prvním se stává lávou zalitá krajina The Burn, tvořící shluk plamenů a ohněm posilněných bestií. Ta Druhá – The Sever – žár zase vynechá jen aby na jeho místo kvapem dosadila divoké bouře a nezkrotné vichřice. 

Završení série Gates of Oblivion, čítající dodatky Flames of Ambition, Blackwood a Waking Flame nám má zabrat okolo 20 hodin. V průběhu děje se máme podívat i do rušných ulic Fargrave, jednoho z největších měst, které hra dosud nabídla. Písečná metropole zastřešená zvláštním skeletálním konstruktem bude primárně určena k nákupu, prodeji a rychlému cestování mezi říšemi. 

DLC Deadlands je už nyní uvozeno prologem, jenž je zdarma zpřístupněn všem hráčům The Elder Scrolls Online. Plná verze, která dorazí v avizovaných datech, bude bezplatně přístupná pouze hráčům s přístupem k DLC Blackwood, kteří se zúčastní eventu Bounties of Blackwood.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama