Port Royale 4 i Truck Driver najdou svou cestu na next-gen během září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Port Royale 4 i Truck Driver najdou svou cestu na next-gen během září

Port Royale 4 i Truck Driver najdou svou cestu na next-gen během září

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 8. 2021 07:25

Není tomu tak dávno, co jsme byli informováni, že vylepšení pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series obdržela další dvojice větších titulů. Dnešní zpráva tento seznam dále navyšuje, a kromě předešle zmíněného Tomb Raideru a Sniper Elite obdrží tak svou pohlednější verzi i námořní strategie Port Royale 4.

Reklama

  • Port Royale 4 obdrží verzi pro PS5 a Xbox Series v první polovině září
  • Na next-gen verzi Truck Driver dojde koncem září

Příchod next-gen verze byl vydavatelem Kalypso Media oznámen na 10. září. V závislosti na drženém zařízení nabídne buď 4K rozlišení pro PlayStation 5 a Xbox Series X, nebo 1080p v případě slabšího Xbox Series S. Řadu hráčů může taktéž oslovit přenášení uložených pozic mezi generacemi konzolí či vylepšená simulace světla, vody nebo vykreslování mraků v reálném čase.

Majitele Port Royale 4 na Xbox One a PlayStation 4 obdrží upgrade zcela zdarma. Podobná situace nastane taktéž o přibližně dva týdny později u zcela odlišného titulu. Už 30. září se totiž na současné konzole podívá i prémiová edice Truck Drivera – o poznání chudšího bratříčka bezprecedentní simulace tahačů od SCS Software, jež dorazí v doprovodu všech DLC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama