Pořádně bizarní trailer láká na PowerWash Simulator na Switchi
i Zdroj: Square Enix
Novinka Pořádně bizarní trailer láká na PowerWash Simulator na Switchi

Pořádně bizarní trailer láká na PowerWash Simulator na Switchi

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 9. 2022 11:41

PowerWash Simulator vzal během léta útokem počítače i konzole Xbox Series. I když se potýkal s technickými problémy, kouzlu tlakového čištění předmětů propadlo více než tři miliony hráčů, nyní budou přibývat další i na konzolích Nintendo Switch.

Reklama

  • PowerWash Simulator vyjde na Nintendo Switch
  • Zatím nevíme kdy

Primitivní, ale uspokojivý koncept čištění pomocí staré dobré wapky na obrazovky přinesl tým FuturLab Limited. O vydání se pak překvapivě postaral velký hráč v podobě Square Enixu. Během Tokyo Game Show pak dvojce oznámila, že hra vyjde i na Switchi pomocí opravdu bizarního videa napodobujícího klasické teleshoppingové relace. Tentokrát ale v japonském stylu s japonským dabingem.

Hra samotná nabízí kariérní režim, ve kterém postupně budujete své vysokotlaké impérium a čistíte vše možné i nemožné. Od domácností, zahrad a hřišť se postupně dostanete třeba do lunaparků nebo k rozměrné technice. Jedním z lákadel je i kooperativní režim, ve kterém se k vám do čistící čety připojí až dalších pět hráčů.

Kdy hra na Switchi vyjde zatím není známo. Čtenáři magazínu NintendoLife poukazují na to, že jde o unikátní příležitost vytvořit crossover s aktuální multiplayerovou střílečkou Splatoon 3. Zdá se ale, že Nintendo nic podobného neplánuje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama