Pořadatelé potvrdili termín příští E3. První dva dny budou pouze pro byznys
i Zdroj: ESA / E3 2020 press kit
Novinka Pořadatelé potvrdili termín příští E3. První dva dny budou pouze pro byznys

Pořadatelé potvrdili termín příští E3. První dva dny budou pouze pro byznys

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 9. 2022 08:57

Je vcelku normální, že se velké akce začínají promovat s dostatečným předstihem, příkladem může být další ročník veletrhu E3, o němž jeho pořadatelé začínají mluvit již nyní.

Reklama

  • Příští E3 se uskuteční v termínu od 13. do 16. června
  • První dva dny bude výstaviště otevřeno pouze pro lidi z byznysu
  • Pak se zpřístupní široké veřejnosti
  • Pořadatelé věří, že se podaří nalákat velké firmy

Je dobře známo, že asociace ESA pro příští ročník navázala spolupráci s novým partnerem, o produkci se postará společnost ReedPop, která má s velkými akcemi bohaté zkušenosti (PAX, Comic-Con, Star Wars Celebration a tak dále). Pořadatelé vskutku neztrácí čas, už nyní totiž začínají upozorňovat na příští červen, kdy dojde na návrat do Los Angeles.

Prezident asociace ESA připomíná, že se veletrh E3 vrátí v příštím roce
i Zdroj: ESA

Prezident asociace ESA připomíná, že se veletrh E3 vrátí v příštím roce

Nadšenci do videoher se letos musí obejít bez E3, organizátoři tradičního veletrhu odpískali fyzickou akci a následně také…

8. 6. 2022 08:51

Detaily se objevily na stránkách magazínu GamesIndustry.biz. V první řadě bylo potvrzeno datum - příští ročník se uskuteční v termínu od 13. do 16. června uvnitř Los Angeles Convention Center. První dva dny bude výstaviště otevřeno pouze lidem z byznysu, kteří si mohou v poklidu vyřídit schůzky, rozhovory a navázat tolik potřebné kontakty. Teprve poté může akci navštívit i široká veřejnost. Pro běžné návštěvníky se chystají doprovodné aktivity, aby se v dlouhých frontách tolik nenudili.

Organizátoři dokonce hodlají celou polovinu výstaviště věnovat byznysu, uvažuje se také o znovuotevření haly Kentia. Cílem je poskytnout dostatek prostoru pro jednotlivé stánky. Plánuje se také místo určené pro schůzky, které si účastníci akce mohou domluvit přes aplikaci.

Pořadatelé se v příštím roce chtějí opřít také o akce, které nejsou přímo součástí E3. Na ně se bude soustředit tým editorů, pod hlavičkou veletrhu bude upozorňovat na vše podstatné, co se v herním světě během tohoto týdne stane.

Všichni ale dobře víme, že nakonec bude záležet hlavně na účasti velkých hráčů, jako jsou třeba Sony, Microsoft a velcí vydavatelé. Se zástupci těchto společností se pořadatelé již baví, optimismus jim podle všeho nechybí. Uvidíme tedy, koho se podaří zlanařit a zda se tento tradiční herní veletrh podaří resuscitovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama